غرفه دانشکده دامپزشکی در نمایشگاه هفته سلامت

غرفه دانشکده در نمایشگاه هفته سلامت
یکم تا هفتم اردیبهشت ماه سال جاری در محل پارک لاله به مناسبت هفته سلامتی توسط شهرداری منطقه۶ تهران با حضور فعالان حوضه سلامت، نمایشگاهی به مدت یک هفته برگزار شد. به دعوت شهرداری منطقه ۶ دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران برای دومین بار در این نمایشگاه شرکت نمود. در غرفه دانشکده علاوه بر معرفی دامپزشکی به ارائه مشاوره های تخصصی توسط دانشجویان دوره های تخصصی و سال آخر دوره دکترای حرفه‌ای دانشکده پرداخته شد و بروشورهایی با موضوعات گوناگون مانند بهداشت مواد غذایی، بیماری های مشترک، حیوانات خانگی، نگهداری و تغذیه خرگوش و همستر، نگهداری و تغذیه ماهیان آکواریومی و پرندگان زینتی به مراجعه کنندگان ارائه شد. علاوه براین در مقابل غرفه، فضایی برای نقاشی کودکان با موضوع دامپزشکی در نظر گرفته شد و کودکان زیادی در این برنامه شرکت کردند. تعداد زیادی از دانشجویان دوره های مختلف در غالب فعالیت های انجمن علمی دانشجویی در اجرای این نمایشگاه همکاری داشتند. لازم به ذکر است غرفه دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در جمع پربازدیدترین غرفه های این نمایشگاه قرار گرفت.
در نمایشگاه سال قبل غرفه دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران به عنوان غرفه برگزیده این نمایشگاه انتخاب شده بود.

برای مشاهده ی گالری کامل تصاویر غرفه هفته سلامت به ادامه ی مطلب مراجعه کنید...

عکس های هفته سلامت