ضوابط و شرایط صدور مدارک تحصیلی فارغ التحصیلان

ضوابط و شرایط صدور مدارک تحصیلی (گواهی موقت-دانشنامه)

مخصوص فارغ التحصیلان مرد

۱- فارغ الحصیلان ذکور در صورتی که مشمول خدمت نظام وظیفه باشند پس از اتمام کلیه مراحل فراغت   از تحصیل و ارسال گزارش فراغت از تحصیل از سوی پردیس / دانشکده، توسط اداره کل به حوزه نظام  وظیفه معرفی خواهند شد.( مقطع کارشناسی توسط اداره پذیرش و مقطع کارشناسی ارشد و دکتری توسط    اداره فارغ التحصیلان)

2- شرایط دریافت گواهی موقت فارغ التحصیلان ذکور:

فارغ الحصیلان ذکور در صورت داشتن یکی از مدارک زیر می توانند گواهی موقت دریافت نمایند:

1. 2. داشتن کارت پایان خدمت
  2. 2. داشتن کارت معافیت دائم
  3. 2.داشتن کارت معافیت موقت ( کفالت، پزشکی، معافیت برادر و یا فرزند اسیر) در مدت اعتبار
  4. 2.داشتن گواهی اشتغال به تحصیل مقاطع تحصیلی بالاتر در نیمسال جاری با تاریخ اعتبار مربوطه با درج شماره معافیت تحصیلی تآیید شده توسط نظام وظیفه برای مشمولینی که در حال تحصیل  در مقاطع بالاتر می باشند.
  5. 2. داشتن گواهی صادره از نیروهای نظامی و انتظامی مبنی بر استخدام رسمی و پیمانی در سازمان های مذکور
  6. 2. داشتن گواهی صادره از نیروهای نظامی و انتظامی مبنی بر اشتغال به خدمت دوره ضرورت با ذکر نداشتن غیبت
  7. 2.داشتن دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت با تاریخ اعتبار

3- شرایط دریافت دانشنامه و ریز نمرات فارسی تآیید شده قابل ترجمه :

• فارغ التحصیلان پسر دوره های شبانه، نوبت دوم و مجازی در صورت نداشتن بدهی به صندوق   رفاه دانشجویان و داشتن دانشنامه مقطع قبلی (مخصوص فارغ التحصیلان مقاطع کاردانی به         کارشناسی ،کارشناسی ارشد و دکتری) و داشتن کارت پایان خدمت -  و یا یکی از موارد بالا در  خصوص وضعیت نظام وظیفه - می توانند دانشنامه دریافت کنند.
  • فارغ التحصیلان دوره های روزانه در صورت احراز یکی از شرایط ذیل می توانند دانشنامه دریافت کنند:

1. ارائه گواهی انجام کار به میزان تعهد آموزش رایگان پس از فارغ التحصیلی
  2. ارائه نامه از وزارت کار مبنی بر عدم کاریابی در مدت شش ماه انتظار، بدیهی است در زمان ارائه نامه از وزارت کار باید یکسال از تاریخ فراغت از تحصیل گذشته باشد.

4.خرید تعهد آموزش رایگان

داشتن دانشنامه مقاطع قبلی و نامه لغو تعهد (مخصوص فارغ التحصیلان مقازع کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری) در کلیه مواردا بالا الزامیست. لازم به ذکر است وضعیت نظام وظیفه فارغ التحصیلان ذکور باید به یکی از مواردی که برای دریافت گواهی موقت به آن اشاره شده است مشخص گردیده باشد.

توجه:

کلیه مراحل صدور دانشنامه، ریز نمرات و خرید تعهد آموزش رایگان در اداره کل خدمات آموزشی دانشگاه و از طریق مراجعه به سامانه srm.ut.ac.ir انجام می پذیرد.

فارغ التحصیلان بورسیه، متعهدین خدمت به آموزش و پرورش، قوه قضائیه و ... هیچگونه مدرکی دریافت نمی کنند و پس از اعلام فراغت از تحصیل از سوی دانشکده ، توسط اداره کل خدمات آموزشی دانشگاه به نهاد و یا ارگان مربوطه تاییدیه تحصیلی ارسال خواهد شد. بدیهی است صدور هر گونه مدرک تحصیلی برای اینگونه افراد منوط به پایان مدت تعهد خدمت آموزش رایگان و اتمام دوره تعهد آنها به سازمان مربوطه و ارائه نامه مبنی بر بلامانع بودن تحویل مدرک می باشد.

5.دانشجویان خارجی

دانشجویان خارجی که کلیه واحدهای درسی خود را گذرانده باشند پس از فارغ التحصیلی و تسویه حساب با کلیه واحدهای پردیس/ دانشکده و صندوق رفاه دانشجویان و حسابداری (شهریه تحصیلی) پرونده تحصیلی آنان به اداره کل ارسال می گردد. نامبردگان باید به وزارت علوم مراجعه نمایند و نامه خروج از کشور و مجوز صدور دانشنامه را اخذ نمایند تا برای آنان دانشنامه و ریزنمرات صادر گردد حتی در صورت اشتغال به تحصیل اینگونه فارغ التحصیلان در مقاطع بالاتر در ایران، صدور دانشنامه منوط به ارائه مجوز از اداره کل امور دانشجویان داخل وزارت علوم تحقیقات و فناوری می باشد..

ضوابط و شرایط صدور مدارک تحصیلی (گواهی موقت – دانشنامه)

مخصوص فارغ التحصیلان زن

1. شرایط دریافت گواهی موقت:

کلیه فارغ التحصیلان مؤنث (به استثناء افراد بورسیه، متعهدین خدمت به آموزش و پرورشريال قوه قضائیه و ...) پس از گذراندن کلیه واحدها در صورت نداشتن منع قانونی و انجام تسویه حساب با واحدهای مختلف و ارسال گزارش فراغت از تحصیل از سوی پردیس/ دانشکده، (پس از بررسی در اداره پذیرش) گواهی موقت ایشان توسط اداره فارغ التحصیلان صادر و به نشانی ایشان پست خواهد شد.

2. شرایط دریافت دانشنامه و ریزنمرات فارسی تایید شده قابل ترجمه:

• فارغ التحصیلان دختر دوره های شبانه، نوبت دوم و مجازی در صورت نداشتن بدهی به صندوق رفاه دانشجویان و داشتن دانشنامه مقطع قبلی(مخصوص فارغ التحصیلان مقاطع کاردانی به کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) می توانند دانشنامه دریافت کنند.

1. ارائه گواهی انجام کار به میزان تعهد آموزش رایگان پس از فارغ التحصیلی

3. خرید تعهد آموزش رایگان