Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 270323

دستورالعمل اجرایی یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت قابل توجه دانشجویان گرامی: دانلود فایل دستورالعمل اجرایی یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکن
دوشنبه ، 21 خرداد 1397 ، 15:40
دانلود مستند دانشکده دامپزشکی پخش شده در Press TV

مستند ساخته شده توسط Press TV با موضوع معرفی دانشکده  دامپزشکی دانشگاه تهران را از طریق لینک زیر دانلود نمایید ، در این مستند علاوه بر قسمت های زیبایی که از بیمارستان دام های کوچک و موسسه پژوهشی و تحقیقاتی امین آباد ضبط شده است ، ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر وجگانی نیز چند کلامی در رابطه با فعالیت های این دانشکده با دوربین پرس تی وی گفتگو می نمایند.

برای دانلود مستند روی این لینک کلیک نمایید.

در صورت اشکال احتمالی در فایل و یا عدم موفقیت در دانلود از این قسمت امتحان فرمایید.