Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 270321

دستورالعمل اجرایی یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت قابل توجه دانشجویان گرامی: دانلود فایل دستورالعمل اجرایی یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکن
دوشنبه ، 21 خرداد 1397 ، 15:40
گزارش سخنرانی دکتر سید فرزاد طلاکش در دانشکده دامپزشکی

به گزارش امور فرهنگی دانشکده دامپزشکی سخنرانی علمی (یافته های نوین تخم مرغ و اصلاح باورهای غلط به کلسترول ) روز دوشنبه ۹۴/۹/۲۳ توسط دکتر سید فرزاد طلاکش دبیر ستاد کشوری مصرف تخم مرغ در دانشکده دامپزشکی برگزار گردید که خلاصه ای از مباحث و تصاویر به پیوست می باشد.

تصور غلط مانع مصرف تخم مرغ شده است
دبیر ستاد کشوری مصرف تخم مرغ اذعان داشت: برخی پزشکان تخم مرغ را منشا کلسترول در بدن می دانند.
وی افزود: مطالعات علمی نشان می دهد که کلسترول تخم مرغ تاثیر مستقیمی بر قلب و عروق نداشته و بدن پس از دریافت کلسترول، از ساخت این ماده خودداری می کند.
طلاکش تصریح کرد: اسیدهای چرب تخم مرغ غیر اشباع بوده و مشابه اسیدهای چرب پروتئین های گیاهی هستند.
وی تصریح کرد: اسیدهای چرب این محصول خیلی کم بوده و در چرخه تولید کلسترول قرار نمی گیرند.
دبیر ستاد کشوری مصرف تخم مرغ گفت: در کودکان زیر ۸ ماه، افراد مبتلا به کلسترول، دیابت و بیماری های خاص، رژیم مصرف تخم مرغ متفاوت است.
وی ادامه داد: اما برای افراد سالم می توان روزی یک عدد تخم مرغ را در وعده های غذایی در نظر گرفت.
طلاکش تصریح کرد: با توسعه مصرف تخم مرغ می توان تا حدود زیادی از سوء تغذیه ناشی از مصرف غلط غذاها در کشور جلوگیری کرد.