Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 270315

دستورالعمل اجرایی یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت قابل توجه دانشجویان گرامی: دانلود فایل دستورالعمل اجرایی یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکن
دوشنبه ، 21 خرداد 1397 ، 15:40
انتخاب دانشجوی نمونه کشوری

قابل توجه دانشجویانی که خود را شایسته ی دریافت عنوان دانشجوی نمونه کشوری می دانند.

به گزارش وبسایت خبری ایسنا امروز در نشست خبری آیین گشایش بیست و چهارمین جشنواره دانشجویان نمونه دکتر مجتبی صدیقی رییس سازمان دانشجویان با اشاره به تغییرات صورت گرفته در آیین نامه انتخاب دانشجویان نمونه سال  ۹۵ گفت : داوطلبان می‌توانند از فردا با مراجعه به سامانه انتخاب دانشجوی نمونه www.nemooneh.gov.ir  نسبت به بارگذاری اطلاعات خود اقدام نمایند.

دکتر صدیقی با اشاره به جوایز دانشجویان نمونه توضیح داد: امسال علاوه بر اعطای جوایز نقدی به برگزیدگان امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر بدون آزمون برای آنها فراهم می‌شود همچنین برای دانشجویان مقطع دکتری امکان فرصت مطالعاتی خارج از کشور با تامین هزینه صد در صدی توسط وزارتخانه‌ها فراهم می‌شود. همچنین این دانشجویان به بنیاد علمی نخبگان معرفی شده و احتمال عضویت آنها در این بنیاد وجود دارد.
حداقل معدل کل دانشجویان مقطع کارشناسی ۱۶ ، مقطع کارشناسی ارشد ۱۷، ‌دکترای حرفه‌ای ۱۶ ، دکترای تخصصی ۱۷ و کارشناسی ارشد پیوسته ۱۶  تعیین شده است.