Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 261336

نشست معاونت پژوهشی دانشکده با معاون پژوهشگاه رویان

بسمه تعالی

جلسه: نشست حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشکده دامپزشکی با معاون پژوهشی پژوهشگاه تحقیقاتی رویان

تاریخ: ۱۳۹۴/۱۱/۶

در این نشست ابتدا جناب آقای دکتر شریفی، معاون پژوهش و فناوری دانشکده ضمن عرض سلام و خیر­مقدم به میهمانان و تبریک به مناسبت ایام مبارک ربیع­الثانی و پیش­رو داشتن ایام  یوم­الله به حاضرین در جلسه ریاست محترم دانشکده و اساتید دانشکده که عبارت بودند از: دکتر وجگانی ، رئیس دانشکده ، دکتر جمشیدی، رئیس بیمارستان دامهای کوچک، دکتر گروسی، مدیر گروه مامائی و تولید­مثل، دکتر مروتی، مدیر گروه علوم­پایه و دکتر زنده­دل رئیس آزمایشگاه مرکزی و هم­چنین جناب آقای دکتر شاهوردی، معاونت محترم پژوهشی پژوهشگاه تحقیقاتی رویان و همراهان در خصوص حیطه فعالیت گروه هر کدام به اختصار توضیحاتی بیان کردند در ادامه دکتر شریفی در خصوص اینکه دانشکده پس از طی یک قرن فعالیت هم­اکنون با داشتن 956 نفر دانشجو و ۹۲ استاد توانسته گام بزرگی در جهت پیشبرد و گسترش آموزش و به تبع آن نشر علم ودانش بردارد صحبت کردند سپس در خصوص اینکه از سال 1365 پژوهش در دانشکده از آموزش جدا و به صورت مستقل مشغول به فعالیت شد توضیح دادند و در ادامه افزودند که پژوهشهای کاربردی که نزدیک به یک دهه در حوزه پژوهش و فناوری فعالیت مستقل خود را شروع کرده است توانست اسباب صیقل و به دنبال آن اعتبار هرچه بیشتر دانشگاه و دانشکده را فراهم سازد و در ادامه یادآور شدند که بدین منظور باید شرایطی فراهم شود تا خلاء های موجود در حوزه پژوهش دانشکده به شکلی معقول و منطقی از طریق ایجاد لینکها و ارتباطات با مراکز مختلف مرتفع شود تا شرایط مستعدتری به منظور دستیابی به اهداف فراهم آید به این جهت بهتر است که مشارکت دوره های تخصصی با مراکز مختلف منسجم­تر شده تا در بازه زمانی کوتاهتری این مهم فراهم آید.

پس از آن جناب آقای دکتر شاهوردی، معاون پژوهشی پژوهشگاه رویان ضمن تشکر و قدردانی از دکتر شریفی و سایرین یادآور شدند که شایسته است تعاملات و همکاری فی­مابین تداوم داشته و به شکل رسمی اینگونه همکاریها ادامه داشته باشد. ایشان در ادامه متذکر این مسئله شدند که فضای مناسبی جهت همکاری در دوره های آموزشی در تهران و اصفهان فراهم آمده که می تواند بستر همکاری در خصوص طرح­ها (پایان­نامه­های رزیدنت­ها) صورت پذیرد. در ادامه به معرفی همکاران خود پرداختند که عبارت بود از: دکتر فتحی(جنین شناس)، مدیر اجرائی تولید مثل و مدیر حوزه پژوهش، خانم دکتر امیر چقماقی (M  اپیدومیولوژیست) ، مدیر حوزه پژوهش در بخش تفاهم­نامه­ها و دکتر حاجی نصراله، مسئول گروه حیوانات آزمایشگاهی. در ادامه آقای دکتر شاهوردی خواستار تعامل و همکاری بیشتر پژوهشگاه با دانشکده شدند و گفتند که رویان کار خود را با ناباروری آغاز نمود و پس از آن در حوزه آموزش، پژوهش و خدمات تخصصی دنبال کرد هم­چنین گفتند که خدمات تخصصی ملموس تر بوده است نیز از همکاریهای رویان با شرکتهای دانش بنیان نظیر شرکت پروتوئین­های نوترکیب و شرکت تولید سلول توضیحاتی را ارائه دادند و در پایان ضمن یادآوری این مسئله که همکاری سبب تجمیع سرمایه می شود پیشنهاد کردند که به صورت تور، دانشجویان از رویان بازدید کنند که این مسئله خود سبب بروز ایده­های بدیع خواهد شد.