نشست با مدیر­کل بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان

جلسه: نشست با مدیر­کل بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان

تاریخ: ۱۳۹۴/۱۱/۷

در ابتدا جناب آقای دکتر شریفی، معاون محترم پژوهش و فناوری دانشکده ضمن عرض سلام و خیر­مقدم به میهمانان و تبریک به مناسبت ایام مبارک ربیع­الثانی و پیش­رو داشتن ایام یوم­الله در خصوص اینکه پژوهشهای کاربردی که نزدیک به یک دهه در حوزه پژوهش و فناوری شکل گرفته و به نقش آفرینی در عرصه علم و دانشگاه پرداخته توضیحات مختصری را ارائه دادند و در ادامه افزودندکه نگاه مسئولین به این مهم در رابطه با انسجام کاری دانشکده با سازمان دامپزشکی کشور می تواند در چگونگی بهداشت جامعه تاثیر­گذار باشد. هم­چنین یادآور شدند که اعتبار آموزشی، پژوهشی و حتی ارائه راه­کارهای عملی جهت حل و فصل مشکلات جامعه بر عهده دانشکده بوده و در نتیجه خود را موظف به انجام هرچه بهتر امور ذکر شده می­داند. در این راستا به­زعم ایشان انسجام و ارتباط لازم بین دانشکده و سازمان تاکنون به گونه­ای شایسته صورت نگرفته و بعضا همکاریهای شخصی برخی از اساتید سبب پراکندگی افکار و به تبع آن عدم سپردن مسئولیت به دانشکده را ایجاد کرده که این مسئله عامل وجود مشکلاتی در زمینه هماهنگی ارتباطات در انجام امور مختلف شده است. به این خاطر از مدیر کل، جناب آقای دکتر قاجاری و سایر همراهان ثقاضا شد که واگذاری مسئولیت از جانب سازمان به دانشکده توسط مسئولین و نه فرد انجام شود زیرا در صورت وجود چنین شرایطی ناهماهنگی در بیلان کار و کنترل پروژه در سیستم را به همراه خواهد داشت به عبارتی درخواست دکتر شریفی حذف عملکرد تک واحدی و انجام امور از طریق صحیح به صورت تیمی از طریق حوزه پژوهشی دانشکده بود و خاطر نشان کردند که عملکرد فردی انفرادی است نه از طریق سیستم که سبب عدم توزیع عادلانه مسئولیت­ها ببن همکاران شده و به دنبال آن عدم مرکزیت دانشکده در این امور را به همراه خواهد داشت. در ادامه یادآور شدند که عقد قراردادها نباید با تغییر مسئولین دچار تغییر و دگرگونی شود و خواستار آن شدند که سازمان نگاه عمیق­تری به دانشکده داشته باشد نیز افزودند که نگاه هر دو طرف باید در سطح ملی و کلان باشد که در این صورت با کنار هم بودن دو قشر اسباب پاسخگویی هرچه بهتر مسائل جامعه را به همراه خواهد داشت به این جهت پیشنهاد کردند که آئین­نامه برگزاری کارگاههای آموزشی مصوب شده را بررسی و در خصوص عقد هرگونه قرارداد و بکارگیری اعضای محترم هیات علمی با حوزه پژوهش و فناوری دانشکده تبادل نظر صورت گیرد. هم­چنین از میهمانان درخواست شد که اگر خلاء هایی را در دانشکده مشاهده می کنند متذکر شده تا در خصوص رفع این خلاء ها که مانع ایجاد همکاری بیشتر و بهتر دانشکده با سازمان است تصمیم­گیری شود.

سپس مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای آّبزیان جناب آقای دکتر قاجاری پس از معرفی همراهان اظهار داشتند که سازمان دامپزشکی کشور در تمام استانها دارای دفتر و یا کارشناس مسئول بوده که این مسئله موجب شده که قدرت عمل بالایی برای سازمان ایجاد شود و به تبع آن سازمان بتواند اهداف خود را با اقتدار بیشتری هدایت کند. نیز گفتند که نگاه سازمان به دانشکده دامپزشکی نگاه مادر به فرزند یعنی با محبت و دلسوزانه می باشد بدین معنی که سازمان پاسخ پرسش­های خود را در دانشکده جستجو می کند. جناب آقای دکتر قاجاری بیان داشتند که سازمان دامپزشکی توانائی نمونه­گیری در سراسر کشور را دارا  بوده به این جهت امکان بررسی مسائل مبتلا در هر زمانی برای سازمان فراهم می­باشد و از این جهت سازمان قادر است در پیشبرد پروژه­های مطرح در دانشکده  نقش­آفرینی موثری را داشته باشد مشروط بر آنکه ارزش معنوی همکاران در سازمان دیده شود و بر مبنای همکاری و مشارکت دو جانبه استوار گردد. در امر پروژه­هایی که معضلات جامعه را بردارد سازمان خواستار آن است که دانشکده به سازمان بازخورد لازم را داده و با هماهنگی سازمان اطلاعات را منتشر کند هم­چنین اظهار داشتند که دانشجویان مستعد و علاقمند به سوی نیازهای جامعه که سازمان قصد دارد آنها را  مورد کاوش قرار دهد سوق داده شوند اینکار سبب عدم پراکندگی در کار و عدم توزیع سرمایه­های کشور و عدم اتلاف وقت جهت رسیدن به نتیجه مطلوب را به همراه خواهد داشت. با تفاهم نشست دوره ای و مشخص کردن ظرفیت همکاری گروه آبزیان و خواسته های سازمان مورد بحث جلسه قرار گیرد.