گزارش تور کاشان کارکنان دانشکده دامپزشکی

باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود

خوش بود لب آب و گل و سبزه و نسرین

افسوس که آن گنج روان ، رهگذری بود

باهمکاری و مساعدت اعضاء هیئت رئیسه دانشکده و همیاری کارکنان سفر یک روزه ی ما از ۵:۳۰  صبح پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ آغاز گردید . حدود ۴۰ نفر بودیم و با یک دستگاه اتوبوس اسکانیا که دانشکده در اختیارمان قرار داده بود راهی کاشان شدیم . درطول مسیر ساعات خوشی را همراه دوستان سپری کردیم وصبحانه را در مجتمع توریستی مارال در بیست کیلومتری جاده قم – کاشان صرف کردیم . ساعت ۱۰:۳۰ صبح اولین برنامه ی سفر،یعنی بازدید از باغ فین انجام شد.بیشتر وقتمان در باغ صرف عکس گرفتن و بازدید از کوشک ها و حمام فین کاشان شد.برنامه ی بعدی بازدید از مراسم گلابگیری و خرید عرقیات و گلاب بود که این کار هم در کنار خانه های تاریخی کاشان انجام شد . بعد از این برنامه به سمت مشهد اردهال و زیارت از امامزاده علی ابن امام محمد باقر (ع) و بازدید از آرامگاه سهراب سپهری رفتیم و بعد از خواندن نماز و بازدید از این منطقه به سمت نیاسر جهت صرف نهار و بازدید از مناطق دیدنی شهر نیاسر راهی شدیم که بعد از صرف نهار به دلیل ضیغ وقت فقط توانستیم از آبشار نیاسر دیدن کنیم و غار و چار طاقی نیاسر از برنامه حذف شد .درآخر اثرات شادی و طراوت سفر در چهره تمام دوستان نمایان بود.امیدواریم که به همه همسفران خوش گذشته باشد.