بازدید از پژوهشگاه رویان و جلسه برگزار شده + گزارش تصویری

جلسه ارتباط با صنعت مورخ ۹۵/۳/۱۰

فی مابین دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و پژوهشگاه رویان

این جلسه با حضور رؤسا و معاونین محترم دانشکده دامپزشکی و پژوهشگاه رویان به همراهی گروهی از اعضاء محترم هیأت علمی در محل پژوهشگاه رویان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر گورابی ریاست محترم پژوهشگاه ضمن خوش آمدگویی، اظهار امیدواری نمودند که همکاریهایی که تاکنون میان دانشکده و پژوهشگاه اتفاق افتاده است با این گونه جلسات رو به گسترش نهاده و به رشد علم و پژوهش کمک نماید تا در نهایت این تحقیقات در سلامت جامعه مثمر ثمر واقع گردد.

در ادامه جلسه جناب آقای دکتر مهدی وجگانی ریاست محترم دانشکده دامپزشکی ضمن تشکر از دعوتی که پژوهشگاه از دانشکده برای تشکیل این جلسه داشتند و تلاشی که جناب آقای دکتر شریفی برای افزایش ارتباط علمی و پژوهشی دانشکده و پژوهشگاه داشتند، برخی از زمینه‌ها و استعدادهای همکاری دو طرف را برشمردند.

پس از سخنان ایشان جناب آقای دکتر شاهوردی معاون محترم پژوهشگاه ضمن خوش آمدگویی به این نکته اشاره نمودند که تعاملات پژوهشگاه و دانشکده با توجه به نیاز هر دو دستگاه به یکدیگر، در گذشته نیز بصورت غیر رسمی وجود داشته و این نشست‌ها می‌تواند به گسترش آن کمک نماید.

در ادامه جلسه جناب آقای دکتر شریفی معاون محترم پژوهش و فناوری دانشکده ضمن یادآوری اولین نشست مشترک که در مورخه 6/11/94 با حضور دکتر شاهوردی در دانشکده دامپزشکی تشکیل گردید .سپس با یادی از دکتر سعید کاظمی آشتیانی و ارج نهادن به تلاش‌ها و مجاهدت‌های ایشان در عرصه علم و پژوهش، تقدیم نماد دانشکده را به دکتر گورابی توسط دکتر وجگانی اعلام نمودند. ایشان همچنین ضمن تشریح توانمندی‌های علمی و آموزشی دانشکده برخی از زمینه‌های همکاری را برشمردند.

در ادامه این جلسه دکتر یاسر تهمتنی، دکتر روح اله فتحی، دکتر نصر اصفهانی و دکتر مصطفی حاجی نصراله به معرفی توانمندی‌ها و امکانات پژوهشکده‌های علوم تولید مثل، سلول‌های بنیادی و زیست فناوری و همچنین مرکز علوم و خدمات تخصصی حیوانات پرداختند و چند طرح شاخص توسط دکتر باقری، دکتر مقدسعلی و دکتر نعمتی معرفی و تشریح شد.

در پایان جلسه ریاست محترم دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و ریاست محترم پژوهشگاه رویان تفاهم نامه مشترکی منعقد نموده و اظهار امیدواری کردند که این تفاهم نامه و برگزاری این جلسات بتواند به گسترش تحقیقات و ارائه خدمت به جامعه منجر شده و اجرایی گردد.

پس از پایان جلسه افراد حاضر از دانشکده دامپزشکی با همراهی مسئولین پژوهشگاه اقدام به بازدید از امکانات و توانمندیهای پژوهشگاه نموده و در جریان برخی از فعالیت‌های پژوهشگاه قرار گرفتند.

گزارش تصویری بازدید ریاست محترم دانشکده و هیئت همراه از پژوهشگاه رویان