جلسه ارتباط با صنعت 95/3/16

فی مابین معاونت پژوهش و فناوری دانشکده دامپزشکی و پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران

این جلسه با حضور معاونین محترم پژوهشی، چهار نفر از اعضا محترم هیات علمی و کارشناسان دانشکده و پژوهشگاه در محل پژوهشگاه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر داود شریفی معاون محترم پژوهش و فناوری دانشکده بعد از معرفی همراهان و تشکر از دعوت و هماهنگی به عمل آمده برای تشکیل این جلسه در پژوهشگاه، توانمندی‌ها و امکانات دانشکده که می‌تواند زمینه ساز همکاری‌‌های آینده باشد را تشریح نمودند.

پس از آن آقای دکتر علی خنجری ضمن معرفی تحقیقات صورت گرفته در گروه کنترل و بهداشت مواد غذایی برخی از زمینه‌های همکاری در این خصوص را برشمردند.

در ادامه جلسه جناب آقای دکتر حسن عربی  معاون محترم پژوهشی پژوهشگاه متذکر گردیدند که با توجه به زمینه‌های فعالیت علمی و تحقیقاتی مشترک عنوان شده توسط جناب آقای دکتر شریفی و امکانات دانشکده دامپزشکی و پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی، زمینه‌های زیادی برای فعالیت‌های مشترک وجود داشته و دو گروه بایومتریال و سامانه‌های نوین داروسازی پژوهشگاه را مستعد همکاری با دانشکده دانستند.

پس از آن دو تن اعضاء محترم هیات علمی پژوهشگاه محصولات و توانمندیهای تشریح کرده و خواستار همکاری در این زمینه‌‌ها شدند.

در ادامه جلسه جناب آقای دکتر جلال برزین، رئیس پژوهشکده علوم پلیمر، یادآور شدند که پژوهشگاه امکان برگزاری کارگاه‌های تخصصی و ارائه دروس مرتبط با شتاخت پلیمرها و مهندسی بافت و ارتباط آن با دامپزشکی را دارد، که با نظر جناب آقای دکتر شریفی مقرر گردید با توجه به اینکه وزارت علوم در حال باز‌نگری دروس رشته‌های دستیاری دامپزشکی می‌باشد، رؤس مطالب قابل ارائه در این مورد توسط پژوهشگاه اعلام شود تا امکان گنجاندن این واحد درسی بررسی و اعلام گردد.

در پایان جلسه مقرر گردید جلسات آینده با هدف آشنایی و ایجاد زمینه همکاری اساتید و دانشجویان دانشکده با پژوهشگاه و انعقاد تفاهم نامه همکاری به زودی و در آینده نزدیک برگزار گردد.