Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 270339

جلسه تأسیس دفتر ارتباط با صنعت مورخ 95/3/11

اولین جلسه در ارتباط با تاسیس دفتر ارتباط با صنعت با حضور ریاست دانشکده ، معاون پژوهش و فناوری، تعدادی از اعضا محترم هیأت علمی فعال در ارتباط با صنعت و نمایندگان سازمان و نظام دامپزشکی و همچنین مدعوین محترم آقای دکتر رحمت ستوده مدیر کل محترم پژوهش های کاربردی معاونت پژوهشی دانشگاه و همراهان در سالن شورای دانشکده تشکیل گردید.

در ابتدای جلسه پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم جناب آقای دکتر داود شریفی معاون محترم پژوهش و فناوری دانشکده ضمن بیان تلاش‌های صورت گرفته به منظور ایجاد ارتباط علمی و پژوهشی با مراکز پژوهشی و بخش خصوصی ، تأسیس دفتر ارتباط با صنعت را در جهت تاکید بر اهمیت پژوهش‌های کاربردی دانستند و به این نکته اشاره فرمودند که تأسیس دفتر ارتباط با صنعت می‌تواند کمک شایانی به گسترش ارتباط دانشگاه با سایر مراکز تحقیقاتی ، دستگاههای دولتی و بخش خصوصی نماید.

در ادامه جلسه جناب آقای دکتر مهدی وجگانی ریاست محترم دانشکده ضمن تشکر از حضور جناب آقای دکتر ستوده و تلاش‌های جناب آقای دکتر شریفی تاکید نمودند که فراهم کردن زیر ساخت‌های اجرایی این اقدام می‌تواند آینده ارتباط با صنعت را روشن‌تر نموده و انگیزش بیشتری در دانشکده برای ارتباط مؤثر با صنعت ایجاد نماید . همچنین ایشان پیشنهاد نمودند هم زمان با تشکیل این کمیته ، در گروه‌های آموزشی نیز به منظور تسهیل و هم‌افزایی بیشتر کمیته‌های ارتباط با صنعت تشکیل گردد.

سپس حضار به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند و سوالاتی در این خصوص از جناب آقای دکتر ستوده داشتند که مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در ادامه جلسه جناب آقای دکتر رحمت ستوده مدیر کل محترم پژوهش‌های کاربردی ضمن تشکر از پیگیریهای دکتر شریفی و دانشکده دامپزشکی در جهت رشد و گسترش ارتباط با صنعت موارد ذیل را متذکر گردیدند:

۱-     معاونت پژوهشی امکان حمایت جهت تجهیز این دفتر را داشته و برای افزایش ارتباط دانشکده با دستگاهها از هیچ تلاشی مضایقه نخواهد نمود.

۲-     تمرکز طرح‌های کاربردی و ارتباط با صنعت بر بخش خصوصی موجب موفقیت اینگونه طرح‌ها خواهد شد.

۳-     انعقاد تفاهم نامه‌های مبلغ دار موجب ترغیب دستگاهها به اجرای تفاهم نامه‌های منعقده با آنها می‌گردد.

۴-     راه‌کارها مؤثر در رشد پژوهش‌های کاربردی، راه‌اندازی موسسات مشترک با دستگاههای دولتی و خصوصی می‌باشد.

۵-     به منظور افزایش پژوهش‌های کاربردی و ارتباط با صنعت می‌بایست به دنبال مدل‌های جدید برد- برد باشیم.

۶-      ارائه بسته‌های خدماتی با هزینه پایین‌تر به بخش‌های دولتی و خصوصی به رشد ارتباط با صنعت منجر خواهد شد.

۷-     معاونت پژوهشی دانشگاه، تلاش دارد با انعقاد قرار‌ داد‌های کلان با دستگاهها به گسترش طرح‌های کاربردی کمک نماید.

۸-     اخذ تاییدهای جهانی برای آزمایشگاه می‌تواند آنها را مرجع جهانی کرده و به گسترش ارتباط با سایر کشورها بینجامد.

۹-     تشکیل کمیته‌های تخصصی می‌تواند به هم افزایی در این زمینه منجر شده و باعث گسترش ارتباط با صنعت گردد.

۱۰- دانشکده در جذب طرح‌های کاربردی از متوسط دانشگاه بالاتر بوده و امیدواریم با این تلاش‌های رشد روز افزونی یابد.

۱۱- کمتر از ۲درصد درآمد دانشگاه از پژوهش‌های کاربردی تامین شده و می‌بایست برای سال‌های آینده افزایش یابد.

در ادامه جلسه جناب آقای دکتر شریفی خواستار ارتباط بیشتر با سازمان دامپزشکی و همکاری‌های پژوهشی با آن سازمان شدند و توانمندیهای دانشکده را در زمینه آبزیان ، طیور، دامپروری و داروهای دامپزشکی به ایشان یادآور شدند.

پس از این سخنان جناب آقای دکتر خانقاهی نماینده سازمان دامپزشکی یادآور گردیدند که بدنه اصلی سازمان از فارغ التحصیلان دانشکده بوده و علاقمندی در خصوص ارتباط با دانشکده در آن وجود دارد، ایشان اظهار امیدواری کردند که تأسیس دفتر ارتباط با صنعت به گسترش ارتباط سازمان با دانشکده منجر شده و به رفع معضلات این ارتباط بینجامد.

سپس جناب آقای دکتر اکبرین نماینده محترم سازمان نظام دامپزشکی یک از راهکارها در ارتباط مؤثر با صنعت را تشکیل دفتری از طرف دانشکده کارآفرینی و تبادل ایده‌های نوین با آنها در این خصوص دانستند و خواستار بررسی راهکارهایی برای ارتباط مؤثر با اتحادیه دامداران و مرغداران شدند.

در پایان جلسه جناب آقای دکتر شریفی ضمن تشکر از شرکت کنندگان و همراهی آنها خواستار بررسی متن و مفاد اولیه تهیه شده برای تأسیس دفتر ارتباط با صنعت توسط حاضرین و ارائه پیشنهادها در جلسات آتی شدند.