گزارش نخستین روز کنگره دانشجویی کلینیکال پاتولوژی دامپزشکی

اولین کنگره دانشجویی کلینیکال پاتولوژی کشور صبح امروز سه شنبه ۹ شهریور ۱۳۹۵ با حضور جناب آقای دکتر خلج ریاست محترم سازمان دامپزشکی ، جناب آقای دکتر صفری ریاست محترم نظام دامپزشکی ، جناب آقای دکتر وجگانی ریاست محترم دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و جمعی از اساتید برجسته و دانشجویان عزیز  طی مراسم افتتاحیه ای در محل تالار دکتر حامدی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران آغاز به کار کرد. لازم به ذکر است این کنگره روز چهارشنبه ۱۰ شهریور ماه نیز به کار خود ادامه میدهد و با پانل ها و کارگاه های هدفمند پذیرای علاقه مندان به این حوزه می باشد.