نخستین دوره رقابت های چوگان جام شریان

نظر به اینکه رشته ی چوگان جزو معدود رشته های مرتبط با حیوانات  و از قدیمی ترین ورزش های بومی در کشور می باشد ، و با توجه به فرصت های شغلی موجود در این رشته ورزشی در زمینه دامپزشکی و جذابیت های آن برای معرفی بیشتر این رشته ، لازم دانستیم تا از علاقه مندان دعوت به عمل آوریم تا در نخستین دوره ی رقابت های چوگان جام شریان بین تیم های منتخب ایران و تیم آرژانتین شرکت نمایند. عواید این مسابقه به نفع کودکان با بیماری مادرزادی قلبی است. لازم به ذکر است رییس فدراسیون چوگان جمهوری اسلامی ایران سرکار خانوم دکتر گلنار وکیل گیلانی نیز از جامعه بزرگ دامپزشکی و از دانش آموختگان موفق دانشکده می باشند. اطلاعات بیشتر در خصوص این مسابقات را در زیر مشاهده نمایید.