گزارش اولین روز برگزاری جشنواره فیلم های آموزشی

اولین روز از جشنواره فیلم‌های آموزشی ۳۰۰ثانیه‌ای انجمن‌های علمی-دانشجویی دامپزشکی ایران با پخش بخش نخست فیلم‌ها به صورت حقیقی در دانشکده‌ی دامپزشکی دانشگاه تهران و به صورت مجازی در کانال آپارات جشنواره آغاز گردید. نمایش فیلم‌ها حاکی از مشارکت وسیع دانشکده‌ها و انجمن‌های علمی-دانشجویی کشور در این جشنواره می‌باشد. فیلم‌هایی از دانشکده‌های دامپزشکی تهران، شهید باهنر کرمان، لرستان، آزاد شبستر، آزاد کازرون، دانشگاه فناوری‌های نوین آمل و... پخش شدند. مخاطبین فیلم‌های پخش شده در روز اول جشنواره در دانشکده‌ی دامپزشکی دانشگاه تهران، دانشجویان سال‌های مختلف دکتری عمومی و تخصصی دامپزشکی، اساتید بخش‌های مختلف و مخاطبین مرتبط دیگر بوده و در کانال آپارات جشنواره نیز فیلم‌ها به پخش عمومی و سراسری رسیده‌اند.
طبق اعلام روز گذشته‌ی روابط عمومی جشنواره مبنی بر تمدید مهلت ارسال آثار تا ۲۶ آذرماه، دبیرخانه‌ی جشنواره همچنان در حال پذیرش آثار می‌باشد.
 کانال آپارات جشنواره: http://www.aparat.com/jashnvare_film_amoozeshi