گزارش دومین روز برگزاری جشنواره فیلم های آموزشی

دومین روز از جشنواره فیلم‌های آموزشی ۳۰۰ثانیه‌ای انجمن‌های علمی-دانشجویی دامپزشکی ایران با پخش فیلم‌ها در LCD عمومی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و افزوده‌شدن دیگر فیلم‌ها به کانال آپارات جشنواره ادامه پیدا کرد. به گفته‌ی روابط عمومی جشنواره، استقبال مخاطبین از جشنواره کاملا رضایت‌بخش بوده و آثار بسیاری از دانشکده‌ها و کلینیک‌های دامپزشکی سرتاسر کشور همچنان در حال ارسال به دبیرخانه‌ی جشنواره می‌باشند.
 بر طبق تاریخ معین‌شده، امروز، آخرین روز برگزاری جشنواره بود و از این پس آثار وارد فاز نهایی داوری می‌گردند. اما با توجه به بازبودن اکانت دبیرخانه برای دریافت آثار تا ۲۶ آذرماه و بر اساس آخرین تصمیم‌گیری شورای سیاست‌گذاری جشنواره، بارگزاری فیلم‌های ارسالی تا آخرین روز مهلت ارسال آثار، تدریجا در کانال آپارات جشنواره ادامه خواهد داشت.

کانال آپارات جشنواره:http://www.aparat.com/jashnvare_film_amoozeshi