بازدید ریاست دانشکده وتعدادی از اساتید از دامشهر قم

ریاست  دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران «دکتر‌‌‌‌‌‌ مهدی وجگانی» به همراه اساتید دانشکده ، دکتر باهنر از بخش اپیدمیولوژی، دکتر لطف الله زاده از بخش بیماری های داخلی دام بزرگ و دکتر گروسی از بخش مامایی و بیماری های تولید مثل ، طی بازدیدی از میدان دام و کاروانسراهای دامشهر قم با مدیرکل دامپزشکی این استان نیز ملاقاتی را به عمل آوردند.

در این جلسه مدیرکل دامپزشکی استان توضیحات لازم را درخصوص مشخصات جغرافیایی این منطقه، مباحث حضور قرنطینه شبانه روزی و سیستم ثبت رایانه ای ورود و خروج دام، حضور مسئول فنی و تاسیس مراکز درمانی و داروخانه های دامپزشکی ارائه و به سوالات طرح شده پاسخ های لازم را ارائه نمود.

شایان ذکر است رئیس دانشکده دامپزشکی تهران و هیئت همراه با حضور در اداره کل دامپزشکی در جمع مدیران این اداره کل حضور و با تشکر از مساعدت مدیرکل دامپزشکی استان، طی سخنانی آمادگی این دانشکده درعملیاتی شدن همکاریها در زمینه های مختلف از جمله تحقیقاتی، کارگاههای آموزشی، کارآفرینی در جهت استفاده بیش از پیش از پتانسیل ها و ظرفیت ها بخصوص در جهت حل مشکلات صنعت و افزایش تجربیات اعلام کردند.

دکتر رفیعی مدیرکل دامپزشکی استان ضمن تشکر از حضور رئیس دانشکده دامپزشکی و همراهان، با استقبال از پیشنهادات ارائه شده ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک شاهد همکاری های بیشتر در زمینه های مختلف دامپزشکی باشیم.