دوره های فشرده مهارت افزایی زبان انگلیسی

همانطور كه مستحضريد براساس بخشنامه شماره 320797 مورخ 23/11/92 كليه دانشجويان مقطع دكتري ملزم به ارائه گواهي نمره زبان عمومي مورد پذيرش دانشگاه تهران مي باشند اين موضوع براي دانشجويان ورودي سال 1395 و 1394 در هنگام ثبت نام ابلاغ شده وشرط ورود به مرحله پژوهشي(دفاع از پروپزال و يا اخذ امتحان جامع) براي ورودي هاي سال هاي ماقبل قبولي در آزمون زبان عمومي لحاظ گرديده است. دانشكده زبانها وادبيات خارجي به عنوان تنها مرجع تخصصي آموزش زبانهاي خارجي در سطح دانشگاه تهران جهت ارتقاء سطح دانش زباني دانشجويان كارشناسي ارشد ، كسب مهارت جهت پاسخگويي سئوالات آزمون سراسري دكتري 96 و همچنين موفقيت در آزمون هاي زبان عمومي ، دوره هاي مهارت افزايي آزمون هاي زبان انگليسي را با بهره گيري ازبهترين مدرسان طراز اول آموزش زبان در ايران و برنامه ريزي ارائه دوره هاي فشرده آغاز نموده است.