گزارش جلسه شورای هم اندیشی دانشجویان بین المللی

جلسه شورای هم اندیشی دانشجویان بین اللمللی در روز سه شنبه مورخ ۲۸ دی ماه در سالن شورای دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران باحضور آقای دکتر افشین آخوندزاده مدیر کل دانشجویان غیر ایرانی معاونت بین اللمل دانشگاه ، خانم دکتر شیوا کیوان پناه معاون اداره کل دانشجویان بین الملل، دوتن از کارشناسان بین الملل دانشگاه و جمعی از معاونین، مدیران گروه ها و روسای بخشهای دانشکده دامپزشکی برگزار گردید. دراین نشست درخصوص آئین نامه جدید دانشجویان بین المللی و مشکلات مختلف آموزشی و پژوهشی بحث و تبادل نظر شد.

روابط عمومی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران