برگزاری دومین جلسه سیاستگذاری معاونت پژوهش و فناوری دانشکده

دومین جلسه سیاستگذاری معاونت پژوهش و فناوری دانشکده دامپزشکی در روز یکشنبه 24 بهمن‌ماه با حضور دکتر محمد رحیمیان معاون پژوهشی دانشگاه تهران و همراهان برگزار گردید. در این جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله  مجید و عرض تبریک فرارسیدن سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی،عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)،یاد و خاطره فداکاری دلاور مردان آتش نشانی در ساختمان پلاسکو و نیز ایثار دلاور مردان انقلاب گرامی داشته شد.
دکتر  داود شریفی معاون پژوهش و فناوری دانشکده ضمن خیر مقدم به میهمانان درخصوص مقام شامخ استاد دکتر تقی تقی پوربازرگانی پیشکسوت برجسته دانشکده صحبتی کوتاه نمودند و پس از آن دکتر ایرج نوروزیان، استاد پیشکسوت و بازنشسته دانشکده و دکتر مهدی وجگانی رییس دانشکده در خصوص صفات برجسته علمی و اخلاقی دکتر بازرگانی نکاتی را بیان کردند.دکتر رحیمیان پس از سخنانی  کوتاهی  از  دکتر بازرگانی تقدیر و قدر دانی کرده و به رسم یادبود لوح و هدیه از طرف جناب آقای دکتر نیلی ریاست محترم دانشگاه تهران تقدیم ایشان نمودند.
در انتهای جلسه اعضای شورای پژوهشی در خصوص برنامه های انجام شده در حوزه پژوهش به بحث و تبادل نظر پرداختند.