نشست مدیرکل محترم برنامه ریزی پژوهشهای کاربردی دانشگاه تهران با مسئولین موسسات و مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاهی دانشکده دامپزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده دامپزشکی روز سه شنبه  سوم اسفند ماه   مدیرکل محترم برنامه ریزی پژوهشهای کاربردی جناب آقای دکتر ستوده به همراه همکاران پژوهشهای کاربردی دانشگاه تهران از موسسات و مراکز تحقیقاتی دانشکده دامپزشکی (آزمایشگاه مرکزی، سم شناسی، انگل شناسی، آبزیان و پژوهشکده زیست پزشکی) بازدید بعمل آوردند. در جلسه ای که پس از بازدید با حضور مسئولین محترم  برگزار گردید مسائل و مشکلات مراکز و نیز دیدگاههای مسولین در خصوص بهره وری و بازدهی هر چه بیشتر مراکز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.