Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 261369

اطلاعیه آزمون جامع دوره دکتری تخصصی

با سلام و احترام، به اطلاع دانشجویان رشته های دکتری تخصصی/PhD می رساند که آزمون جامع نیمسال دوم ۹۶-۹۵ راس ساعت ۹ صبح روز چهارشنبه مورخ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ در محل دانشکده برگزار می شود.
یادآوری می شود که بر اساس مقررات جاری آموزشی کلیه دانشجویان ورودی های ۹۳ و قبل موظفند در آزمون جامع ۱۳۹۶/۰۲/۲۷ شرکت نمایند.
دانشجویان PhD ورودی ۹۴ نیز در صورت اتمام کلیه دروس مرحله آموزشی می توانند در آزمون جامع ۲۷ اردیبهشت ۹۶ شرکت نمایند.
** ارائه گواهی قبولی در آزمون زبان (قابل قبول برای دانشگاه تهران) برای شرکت در آزمون جامع برای ورودی های ۹۳ و بعد الزامی است.