اطلاعیه فوری در خصوص سنوات ارفاقی دانشویان مشمول

احتراماً پيرو نامه هاي شماره 115060/پ/122 مورخ 1395/5/5 و شماره 263132/پ/122 مورخ 1395/9/9 و شماره 34410/پ/122 مورخ 1396/2/14 به استحضار مي رساند ؛ بر اساس بخشنامه هاي اداره وظيفه عمومي سنوات ارفاقي دانشجويان مشمول بايد با ذكر دلايل مربوط با فرم هاي تعيين شده به آن اداره اعلام گرديده و پس از تاييد موافقت ، دانشجو از سنوات ارفاقي استفاده كند . بر اين اساس مواردي كه قبلاً  توسط كميسيون بررسي موارد خاص آن پرديس / دانشكده طبق تفويض اختيارات سال 1391 دانشگاه براي نيمسال ششم مقطع كارشناسي ارشد و نيمسال يازدهم مقطع دكتري تخصصي و همچنين تمديد سنوات بيشتر مقاطع فوق و نيمسال هاي ارفاقي مقطع كارشناسي و دكتري عمومي دامپزشكي با تاييد كمسيون بررسي موارد خاص دانشگاه تا پايان نيمسال اول سال تحصيلي 96-1395 اقدام شده  ، بايد هنگام تحويل نامه اتمام كار ( دانش آموخته / دانشجوي انصرافي / دانشجوي محروم از تحصيل/ تغيير رشته  / انتقال ) نامه گزارش سنوات اضافه دانشجويان نيز براي اداره وظيفه عمومي تهيه و تحويل گردد .

خواهشمند است دستور فرمايند در خصوص تمديد سنوات دانشجويان مشمول موارد ذيل را اقدام نمايند:

الف : دانشجوي مشمول داراي سنوات ارفاقي نيمسال اول و دوم سل تحصيلي 96-1395 و قبل از آن

- پس از اخذ معرفي نامه اتمام كار ( دانش آموختگي / انصراف / اخراج / تغيير رشته / انتقال ) دانشجو براي اخذ نامه ضميمه براي گزارش و مجوز سنوات ارفاقي به اين اداره كل مراجعه نمايد .

ب : دانشجوي مشمول داراي سنوات ارفاقي از نيمسال دوم سال تحصيلي 96-1395 و پس از آن

- موارد تفويض اختيار شده ( نيمسال ششم مقطع كارشناسي ارشد و نيمسال يازدهم مقطع دكتري تخصصي براي ورودي هاي 1394 و قبل از آن ) بعد از تاييد كميسيون بررسي موارد خاص آن پرديس / دانشكده و قبل از ثبت نام دانشجو مراتب بايد در اسرع وقت به اين اداره كل اعلام گردد . پس از آن وضعيت تحصيلي و سوابق دانشجو توسط اين مديريت به اداره وظيفه عمومي با فرمت هاي تعيين شده بايد اعلام شود .

- به هر صورت ادامه تحصيل و شركت در كلاس ها و امتحانات و ادامه هرگونه فعاليت پژوهشي آنان منوط به وصول موافقت نامه اداره وظيفه عمومي خواهد بود .

- در رابطه با تمديد سنوات نيمسال هاي ارفاقي مقطع كارشناسي و دكتري عمومي دامپزشكي و نيمسال هفتم دانشجوي مشمول كارشناسي ارشد و نيمسال دوازدهم و بيشتر دانشجويان مشمول مقطع دكتري تخصصي توسط اين مديريت بر اساس راي كميسيون بررسي موارد خاص دانشگاه اقدام همزمان با اعلام نتيجه آن پرديس / دانشكده صورت مي پذيرد .

مزيد استحضار فرمت هاي تعيين شده در دست اقدام و اجرا از طريق سيستم جامع آموزش مي باشد . پس از وصول نتيجه و تعيين گردش كار اقدام ، مراتب متعاقباً اعلام خواهد شد .