جلسه مشترک دانشکده دامپزشکی و مس سرچشمه کرمان

جلسه مشترک مس سرچشمه کرمان و دانشکده دامپزشکی درخصوص معضل زیست محیطی در تاریخ ۹۶/۰۲/۱۷ برگزار گردید.
در این جلسه که با حضور مدیران مجموعه  مس سرچشمه کرمان در خصوص بررسی معضل زیست محیطی بوجود آمده به طبع فعالیت کارخانه مس خاتون آباد برای جمعیت دامی منطقه تشکیل گردید، تا با بررسی این معضل و ابعاد آن بتوان بطور علمی و دقیق این مساله را در ابتدا روشن و شفاف نمود ودر مرحله ای بعدی به ارائه راهکارهای کاربردی و موثر برای منطقه اقدام نمود.
در ادامه در این جلسه که حدود ۲ ساعت به طول انجامید در این مدت در مورد مساله بوجود آمده گزارش های مختلف مورد استماع حاضرین قرار گرفت.
درپایان مقرر گردید همکاری های فی مابین برای حل این معضل در قالب قرارداد رسمی تداوم یابد.
حاضرین جلسه: مس سرچشمه.آقایان دکتر شعبانی،دکتر صباغ کرمانی و مهندس شریفی.
دانشکده دامپزشکی:آقایان دکتر شریفی،دکتر صمد لطف اله زاده،دکتر افشین رئوفی،دکتر داریوش شیرانی،دکترتقی زهرایی،دکترمحمدکاظم کوهی و مهندس حمید رضا یزدانیار.