Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 261373

اطلاعيه شماره (۳) ثبت نام معرفي شدگان آزمون دكتري تخصصی

اطلاعيه شماره (۳) ثبت نام معرفي شدگان آزمون دكتري سال تحصيلي ۹۷-۱۳۹۶ دانشگاه تهران
پيرو اطلاعيه شماره (۲) بدينوسيله به اطلاع آن دسته از داوطلبين دوره دكتري تخصصي Ph.D سال ۱۳۹۶ كه جهت مرحله دوم از طريق سازمان سنجش آموزش كشور به دانشگاه تهران معرفي شده‌اند مي‌رساند:
از روز شنبه مورخ ۱۳/‏۰۳/‏۱۳۹۶    لغايت سه شنبه مورخ ۰۵/‏۰۴/‏۱۳۹۶  ثبت نام مرحله دوم ارزيابي از طريق سامانه جامع آموزش دانشگاه به آدرس ems.ut.ac.ir صورت مي‌پذيرد. داوطلبين محترم براي كسب اطلاعات تكميلي مي توانند به وبگاه معاونت آموزشي دانشگاه تهران (Academics.ut.ac.ir) مراجعه نمايند.
شايان ذكر است كليه داوطلبان در تاريخ مقرر موظف به انجام ثبت نام الكترونيكي در سايت مذكور بوده و مي بايست با در دست داشتن تائيديه ثبت نام الكترونيكي براي انجام مصاحبه به پرديس / دانشكده مربوط مراجعه نمايد. در غير اينصورت از انجام مصاحبه محروم خواهندشد.
معاونت آموزشي دانشگاه تهران