اطلاعيه شماره (7) اداره آموزش در خصوص داوطلبان آزمون دکتری

جهت اطلاع آن دسته از داوطلبان محترم دكتري كه موفق به ثبت نام الكترونيكي در سايت اين دانشگاه نگرديده‌اند.
اطلاعيه شماره (۷)
بدينوسيله پيرو مراجعات تعدادي از داوطلبين محترم پذيرش دكتري معرفي شده به دانشگاه تهران براي مرحله دوم آزمون ورود به دانشگاه‌هاي كشور در سال ۱۳۹۶؛ باستحضار مي‌رساند با توجه به شروع فرآيند بررسي مرحله دوم آزمون، امكان پذيرش آن دسته از داوطلبين محترم كه در بازه زماني اعلام شده موفق به ثبت نام نشده‌اند وجود ندارد. چنانچه در اين مرحله ظرفيت كد رشته محل‌هاي دانشگاه تكميل نگردد و دانشگاه تهران متقاضي تكميل ظرفيت باشد، اطلاع رساني از طريق وبگاه دانشگاه بصورت رسمي صورت خواهد پذيرفت.
معاونت آموزشي دانشگاه تهران