اطلاعیه اداره آموزش در خصوص احکام قطعی اخراج و انصراف دانشجو

در خصوص اجراي مقررات براي دانشجويان غيرمجاز به تحصيل و داراي حكم قطعي اخراج آموزشي، انصراف از تحصيل به استحضار مي‌رساند ؛ به علت صدور حكم قطعي براي اين گونه افراد، تقاضاي ادامه تحصيل آنان در كميسيون بررسي موارد خاص دانشگاه قابل بررسي نمي‌باشد. بر اين اساس در صورت تمايل براي ادامه تحصيل مي‌توانند در آزمون‌هاي مربوط شركت نمايند.
خواهشمند است دستور فرمايند در صورت مراجعه به آنان اعلام شود، ضمن تحويل كارت دانشجويي به اداره آموزش، تسويه حساب‌هاي لازم را در اسرع وقت انجام دهند.

اداره كل خدمات آموزشي دانشگاه تهران