Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 270380

اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه تهران

اطلاعیه در خصوص امکان تحصیل دانشجویان مقاطع کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی به صورت همزمان در دوره آموزشی کوتاه مدت رشته دوم (کهاد)

بدین وسیله به استحضار کلیه دانشجویان دانشگاه تهران و داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۳۹۶ علاقه‌‌مند به انتخاب رشته‌های تحصیلی این دانشگاه می‌رساند، از سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ طی دوره کوتاه مدت آموزشی در رشته دوم (کهاد) همزمان با تحصیل در رشته تحصیلی در این دانشگاه امکان پذیر است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه استفاده از این آیین‌نامه به «آیین‌نامه ایجاد و اجرای دوره کهاد دانشگاه تهران» مراجعه نمائید.