اطلاعیه در خصوص شهریه ی دانشجویان ( نوبت دوم ) شاهد و ایثارگر

با سلام

احتراماً، همانگونه كه مستحضريد شهريه دانشجويان شاهد و ايثارگر شهريه پرداز (نوبت دوم و مجازي)  بر اساس دستورالعمل هاي مربوطه تا سقف سنوات مجاز تحصيلي (۸ نيمسال يراي دانشجويان كارشناسي و دكتري تخصصي، ۴ نيمسال براي دانشجويان كارشناسي ارشد و ۱۲ نيمسال براي دانشجويان دكتري حرفه‌اي) توسط بنياد شهيد و امور ايثارگران پرداخت مي‌گردد. ليكن در برخي موارد و بنابر اعلام اين سازمان، شهريه برخي از دانشجويان به دلايل مختلف (مانند شهريه دانشجويان مشروطي و يا خطاي سيستمي)غير قابل پرداخت يا كمتر از ميزان اعلام شده پرداخت مي شود. با عنايت به توضيحات فوق و ضمن ارسال ليست شهريه دانشجويان در نيمسال اول 96-1395 و ليست هاي متمم سنوات قبل كه به تاييد بنياد شهيد و امور ايثارگران رسيده است، خواهشمند است  دستور فرمائيد پس از  بررسي دقيق به اطلاع آن دسته از دانشجويان مشمول كه بدليل عدم شناسايي در سيستم بنياد شهيد و يا اشتباه در محاسبه سقف سنوات و يا مشروطي، مبلغي به حسابشان واريز نشده است و يا بطور كلي نامشان در ليست ها موجود نيست، اطلاع داده شود در اسرع وقت نسبت به رفع مغايرت اقدام نمايند. بديهي است در غير اينصورت عواقب ناشي از آن متوجه خود دانشجو خواهد بود.

دانشجویان شاهد و ایثارگر مشمول این نامه به آموزش دانشکده مراجعه نمایند.