برنامه ثبت نام غیرحضوری و حضوری پذیرفته شدگان با سهمیه استعداد درخشان
Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 277687

برنامه ثبت نام غیرحضوری و حضوری پذیرفته شدگان با سهمیه استعداد درخشان

اطلاعیه
برنامه ثبت نام غیرحضوری و حضوری پذیرفته شدگان با سهمیه استعداد درخشان(بدون آزمون)
در مقاطع؛ کارشناسی ارشد و دکتری در سال 1396 دانشگاه تهران
—----------------------------------------------------------
ضمن خیر مقدم به پذیرفته شدگان عزیز برنامه ثبت نام غیرحضوری و حضوری به شرح ذیل اعلام می گردد :
مقطع دکتری(استعداد درخشان)

برنامه ثبت نام غیرحضوری:روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ : 22/6/1396 الی 23/6/1396

برنامه ثبت نام حضوری :روز یکشنبه مورخ:26/6/1396
—-------------------------------------------------------------
مقطع کارشناسی ارشد(استعداد درخشان)
برنامه ثبت نام غیرحضوری : روزهای شنبه و یکشنبه مورخ : 25/6/1396 الی 26/6/1396
برنامه ثبت نام حضوری : روز دوشنبه مورخ:27/6/1396

ضمنا لازم است عزیزان راهنما و دستور العمل های ثبت نام مربوط به مقطع قبولی خود را مطالعه و از طریق سامانهreg.ut.ac.ir اقدام به ثبت نام نمایند.