مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 194594

اعلام ظرفيت سهميه فرصت كوتاه مدت تحقيقاتي خارج از كشور 1396

پيرو نامه شماره ۵۹۶۹۴/‏۳/‏۱۲۲  مورخ ۰۶/‏۰۳/‏۹۶  در خصوص اعلام ظرفيت سهميه فرصت كوتاه مدت تحقيقاتي خارج از كشور در سال ۹۶؛ به استحضار مي‌رساند با توجه به تقاضاي دانشجويان دوره دكتري پرديس / ‏  دانشكده و اتمام ظرفيت‌هاي بعضي از واحدها؛ خواهشمند است دستور فرمايند حداكثر تا تاريخ ۳۰/‏۰۸/‏۹۶  نسبت به معرفي دانشجويان متقاضي آن واحد اقدام لازم مبذول گردد. بديهي است از تاريخ ۰۱/‏۰۹/‏۹۶  ظرفيت‌هاي خالي پرديس / ‏  دانشكده‌ها به متقاضيان ساير واحدهاي آموزشي تعلق خواهد گرفت.