Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 288029

افتخار آفرینی انجمن علمی- دانشجویی آناتومی جنین شناسی و تکنولوژی تولیدمثل دانشکده دامپزشکی در جشنواره حرکت

در دهمین دوره دهمین جشنواره ملی حرکت، دانشگاه تهران با کسب بیشترین مقام های برگزیده در جایگاه نخست کشور قرار گرفت و همچنین به عنوان دانشگاه برگزیده در حوزه عملکرد انجمن های علمی دانشجویی کشور معرفی شد.  در این بین انجمن  علمی - دانشجویی آناتومی جنین شناسی و تکنولوژی تولیدمثل دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران با کسب عناوین متعدد در دهمین سال تاسیس خود درخشید. مراسم اختتامیه دهمین جشنواره ملی حرکت نیز با حضور معاون و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ مسئولان دانشگاه رازی، جمعی از مسئولان استانی و مدیران فرهنگی دانشگاه ها پنجشنبه ۷ دی در تالار انتظار کرمانشاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر غفاری، پس از تقدیر از میزبانی دانشگاه کرمانشاه و عوامل برگزاری جشنواره گفت: دانشگاه قلب تپنده جامعه است و خود را جدای از جامعه نمی‌بیند و بر این مبنا است که جشنواره حرکت که همیشه حرکت آفرین و نقش آفرین بوده است نسبت به این مسئولیت خطیر، احساس مسئولیت دوچندانی را داشته است و در پی این است که با تدبر و اندیشه و درایت هر آنچه که از عهده او بر می آید در قالب مسئولیت اجتماعی که نسبت به جامعه به‌ویژه استان کرمانشاه دارد انجام دهد.

وی بار دیگر از تلاش تمام دانشجویان و دانشگاهیانی که نسبت به تشکیل انجمن ها و اتحادیه های علمی دانشجویی اهتمام دارند قدردانی کرد و گفت: امیدواریم جشنواره حرکت نقش آفرین باشد و نقش آفرین بماند.

گفتنی است، در این مراسم از انجمن های علمی دانشجویی، گروه های دانشجویی و دانشجویان برتر در قالب دو عنوان «شایسته تقدیر» و «برگزیده» تقدیر به عمل آمد.

همچنین، در این مراسم دانشگاه های برتر در حوزه عملکرد انجمن های علمی دانشجویی، اتحادیه های برتر و غرفه های برتر معرفی شدند و لوح سپاس و تندیس جشنواره را دریافت کردند.

اسامی انجمن های برگزیده دانشگاه تهران در سطح کشور، به شرح زیر است:

۱-انجمن برگزیده در بخش انجمن علمی برتر: انجمن علمی دانشجویی دامپزشکی("انجمن علمی دانشجویی آناتومی، جنین شناسی و تکنولوژی تولیدمثل دامپزشکی دانشگاه تهران")

۲-انجمن برگزیده در بخش انجمن علمی برتر: انجمن علمی دانشجویی نمایش

۳-انجمن برگزیده در بخش فضای مجازی: انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک

۴-انجمن برگزیده در بخش فضای مجازی: انجمن علمی دانشجویی شیلات

۵-انجمن برگزیده در بخش مسابقه: انجمن علمی دانشجویی دامپزشکی ("جشنواره فیلم های آموزشی ۳۰۰ ثانیه ای انجمن های علمی دانشجویی دامپزشکی ایران")

۶-انجمن برگزیده در بخش مسابقه: انجمن علمی دانشجویی نمایش

۷-انجمن شایسته تقدیر در بخش انجمن علمی برتر: انجمن علمی دانشجویی مهندسی برق

۸-انجمن شایسته تقدیر در بخش انجمن علمی برتر: انجمن علمی دانشجویی فیزیک

۹-انجمن شایسته تقدیر در بخش فعالیت علمی خلاقانه: انجمن علمی دانشجویی مهندسی شیمی

۱۰-انجمن شایسته تقدیر در بخش فعالیت علمی خلاقانه: انجمن علمی دانشجویی طراحی صنعتی

۱۱-انجمن شایسته تقدیر در بخش فعالیت علمی خلاقانه: انجمن علمی دانشجویی محیط زیست