Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 261955

تقدیر از اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی دامپزشکی در جشنواره حرکت

در دهمین دوره جشنواره حرکت که به میزبانی دانشگاه کرمانشاه برگزار گردید ، اتحادیه ی انجمن های علمی دانشجویی دامپزشکی به دبیری سرکار خانم دکتر آلا عنایتی دانشجوی دکتری تخصصی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و با همت و فعالیت های سایر فعالان انجمن های علمی دانشجویی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و  برخی دیگر از انجمن های دانشکده های دامپزشکی کشور ، عنوان اتحادیه شایسته تقدیر را به خود اختصاص داد.

اتحادیه های انجمن های علمی دانشجویی برتر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی – اتحادیه برگزیده