Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 304715

گزارش سخنرانی دکتر فرخ خمامی اسدی - microbiome research

دکتر فرخ خمامی اسدی در سال 1346 از دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران دکترای عمومی خود را اخذ نمودند. سپس  در حوزه پاتولوژی دکترای تخصصی را اخذ و مس از در رشته میکروبیولوژی تخصص گرفته و هم اکنون  بعنوان میکروبیولوژیست در دانشگاه راش در شیکاگو مشغول می باشند.
روز سه شنبه مورخ 1396/10/19 در سالن شورای دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران سخنرانی بصورت پرسش و پاسخ داشتند.
سخنرانی ایشان در خصوص مایکروبیوم در علوم دامپزشکی ارائه گردید. شایان ذکر است در این جلسه  دو نکته بسیار مهم و اساسی که عبارت بودند از:Dysbiosis  و Metabolic toxemia در خصوص سیستم ایمنی و تغییرات ژنتیکی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.