Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 304707

اطلاعیه 1 در خصوص آزمون جامع دکتری تخصصی اسفند 96

ه اطلاع کلیه دانشجویان رشته های دکتری تخصصی/PhD می رساند که دومین آزمون جامع سال تحصیلی  ۹۷-۹۶ راس ساعت ۹ صبح روز چهارشنبه مورخ ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ در محل دانشکده دامپزشکی برگزار می شود. دانشجویانی که دوره آموزشی خود را به اتمام رسانیده اند و دارای سنوات مجاز آموزشی می باشند از تاریخ ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ الی ۸ اسفند ۱۳۹۶ جهت ثبت نام به اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده دامپزشکی مراجعه نمایند.

شرائط و مدارک مورد نیاز برای ثبت نام:

۱- اتمام کلیه دروس دوره آموزشی و ثبت کلیه نمرات کسب شده
۲- ارائه گواهی قبولی در آزمون زبان (قابل قبول برای دانشگاه تهران). گواهی قبولی زبان برای شرکت در آزمون جامع برای ورودی های ۹۳ و بعد الزامی است.
۳- تسویه مالی (ویژه دانشجویان نوبت دوم)
۴-معرفی نامه کتبی از گروه یا بخش تخصصی مربوطه جهت شرکت در آزمون جامع
۵- تکمیل فرم شرکت در آزمون جامع