Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 304716

نام گذاری سالن اجتماعات بیمارستان مرد اباد کرج به نام استاد دکتر عباسعلی اطمینانی همزمان با رونمایی از مستند پرتره عباس اباد

این مراسم امروز 17 ام بهمن ماه 1396 ،  باحضور خانواده دکتر اطمینانی،استادان ممتاز و چهره های ماندگار و سایر اعضا هیات علمی دانشکده در بیمارستان مرد اباد کرج برگزار گردید.در این مراسم از مستند عباس اباد ،کاری از علی اصغر ودایع خیری و سید حسن عقیلی  ساخته شده در مورد شخصیت علمی و مدیریتی استاد اطمینانی ، نیز رونمایی شد .ساخت ساختمان بیمارستان تخصصی دام بزرگ که در نوع خود  بی نظیر است .ماحصل زحمات ارزشمند دکتر اطمیانی میباشد که در دوران مدیریتی ایشان بنا و مورد بهره برداری قرار گرفت.

روابط عمومی دانشکده دامپزشکی

#مستند_عباس _آباد  #دکتر_اطمینانی_آملی #علی_اصغر_ودایع_خیری #سید_حسن_عقیلی#دانشکده_دامپزشکی_دانشگاه_تهران