Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 288048

اطلاعیه نحوه اعلام رای کمیسون بررسی موارد خاص (دانشجویان)

احتراماً پيرو نامه شماره 240768/پ/122 مورخ 1396/8/13 به پيوست اطلاعيه مربوط به نحوه اعلام راي كميسيون بررسي موارد خاص در خصوص دانشجويان مقاطع مختلف تحصيلي (كليه سهميه ها و دوره ها)  ارسال مي گردد . موارد ذيل را به استحضار مي رساند؛

1- نامه هاي ارسالي به شرط ارائه مستندات كارنامه جديد و پس از بررسي در كميسيون با رعايت نوبت مطرح و پاسخ در اسرع وقت به اداره آموزش آن پرديس / دانشكده / مركز / موسسه ارسال مي گردد.

2- در صورتي كه كميسيون با تقاضاي درخواست دانشجو موافقت ننموده باشد، هرگونه درخواست تجديد نظر وي منوط به پرداخت مبلغ -/200/000 ريال به شماره حساب 5225557690  بانك ملت شعبه 1130 (صاحب حساب معاونت آموزشي) بايد واريز و اصل رسيد بانكي با نامه اداري به اين اداره كل ارسال شود.

موارد تجديد نظر فاقد رسيد بانكي قابل طرح در كميسيون تجديد نظر نخواهد بود.

3- طرح مواردي كه منجر به عدم مجاز به ادامه تحصيل شدن دانشجو شده (محروم از تحصيل)  صرفاً به شرط صدور حكم محروميت از تحصيل اوليه ( طبق بخشنمه شماره 127252/پ/122 مورخ 1396/5/11) قابل بررسي و قراردادن در نوبت طرح در كميسيون مذكور خواهد بود.

4- طبق بخشنامه هاي قبلي موارد بيش از يك نيمسال كامل ( وقفه ، عدم ثبت نام ، تاخير و .... ) يا داراي وضعيت حكم قطعي محروميت از تحصيل يا انصراف يا دانش آموخته بودن دانشجو در گذشته قابل طرح در كميسيون پرديس / دانشكده نمي باشد. متقاضي بايد با ارايه مستندات و مدارك درخواست خود را به اين اداره كل براي بررسي اوليه ارايه دهد.

خواهشمند است دستور فرمايند مراتب فوق به نحو مقتضي به استحضار مديران محترم گروه هاي آموزشي ( دردانشكده هاي مستقل ) / معاونان محترم آموزشي در دانشكده هاي وابسته ( درپرديس ها ) ، اعضاي محترم هيات علمي ، رئيس ، معاونان محترم ، كارشناسان محترم اداره آموزش آن پرديس / دانشكده رسانيده شود