Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 261309

"نشست آشنایی در جهت همکاری آموزشی و پژوهشی بین دانشکده دامپزشکی کپنهاگ دانمارک و دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران"

این نشست که پس از چند ماه هماهنگی بین دودانشکده صورت گرفته بود . در روز سه شنبه 9/اسفند در سالن شورای دانشکده دامپزشکی دیدار بین دو تیم دانشگاهی صورت گرفت .هدف از این دیدار هر چه بهتر شناساندن دو دانشکده های دامپزشکی و تبادل نظر در خصوص  همکاری فی مابین در جهت اعتدال و افزایش سطح آموزشی و پژوهشی بود .که هر کدام از طرفین بطور اجمال بخشهای تخصصی و آموزشی را برای یکدیگر معرفی و از ظرفیتهای و پتانسیلهای موجود در دو دانشکده  توضیحاتی ارائه نمودند. و در ادامه نیز هیات همراه از بخشهای مختلف دانشکده دامپزشکی بازدید بعمل آوردند و در پایان نیز دانشکده طی مراسمی از میهمانان خود ضمن پذیرایی هدیه ای بررسم یادبود اهداء نمود.