Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 292883

گزارش افتتاحیه اولین جشنواه ملی هنرهای تجسمی در آموزش دامپزشکی

بخش نمایشگاهی اولین جشنواره هنرهای تجسمی در آموزش دامپزشکی به صورت رسمی آغاز به کار کرد
امروز 14 اسفندماه 1396 بخش نمایشگاهی اولین جشنواره هنرهای تجسمی در آموزش دامپزشکی با حضور جمعی از اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران به صورت رسمی افتتاح شد. این نمایشگاه تا روز چهارشنبه 16 اسفندماه در ساختمان آناتومی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران دایر است و علاقمندان می توانند در ساعت 10 الی 16 از نمایشگاه بازدید نمایند.
در این دوره تعداد 293 اثر از 100 نفر شرکت کننده از شهرهای مختلف مانند مشهد، تهران، کازرون، شبستر، لرستان، شهرکرد، گرمسار، سمنان، تبریز، زابل و... ارائه شده است که در آیین اختتامیه جشنواره در تاریخ 16 اسفندماه آثار برگزیده اعلام شده و از آنها تقدیر به عمل می آید.

این جشنواره در اولین روز کاری خود با توجه علاقمندان بسیار زیادی مواجه شد .

روابط عمومی دانشکده دامپزشکی