Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 292879

گزارش برگزاری اولین جشنواره هنرهای تجسمی در آموزش دامپزشکی

مراسم "چشم ها را باید شست"

اختتامیه اولین جشنواره هنرهای تجسمی در آموزش دامپزشکی برگزار شد.

اختتامیه اولین جشنواره هنرهای تجسمی در آموزش دامپزشکی همراه با مراسم دهمین سال تاسیس انجمن علمی دانشجویی آناتومی، جنین شناسی و تکنولوژی تولیدمثل دامپزشکی دانشگاه تهران در تاریخ 16 اسفندماه در تالار دکتر حامدی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران برگزار شد. در این مراسم علاوه بر معرفی آثار برگزیده و قابل تقدیر در محورها و قالب های مختلف از سرکار خانم دکتر طوطیان استاد مشاور بازنشسته انجمن به شکل خاصی تقدیر شد.

لازم به ذکر است که تعداد 293 اثر از 100 نفر در بخش نمایشگاهی این جشنواره به نمایش درآمد.

چشم ها را باید شست

مراسم جشن ۱۰ سالگی انجمن علمی-دانشجویی آناتومی، جنین‌شناسی و تکنولوژی تولیدمثل دامپزشکی دانشگاه تهران همراه با اختتامیه جشنواره هنرهای تجسمی در آموزش دامپزشکی تحت عنوان «چشم‌ها را باید شست»، چهارشنبه ۱۶ اسفندماه ۹۶ در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران برگزار شد. در این مراسم ضمن ارائه گزارش برگزاری جشنواره و سخنرانی دکتر علیرضا باهنر، معاون فرهنگی دانشکده و دبیر جشنواره، به بیان گزارش فعالیت ۱۰ ساله انجمن توسط دکتر امید زهتاب‌ور، استاد مشاور انجمن، پرداخته شد و از فعالان انجمن نیز تقدیر به عمل آمد. همچنین از برخی دستاوردهای مهم اخیر انجمن در حضور اساتید و بزرگان دامپزشکی کشور رونمایی شد. در ادامه این مراسم، سید فخرالدین برقعی، دبیر انجمن، به تبیین فعالیت‌های حال حاضر انجمن و دورنمای آن‌ها پرداخت. در ادامه، از سال‌ها زحمات بی‌شائبه استاد دکتر زهرا طوطیان، نخستین استاد مشاور انجمن، تقدیر به عمل آمد و ضمن گفتگو با این بزرگوار، کیک ۱۰ سالگی انجمن نیز توسط ایشان بریده شد. در پایان مراسم نیز کاندیداها و برگزیدگان جشنواره هنرهای تجسمی در آموزش دامپزشکی معرفی و مورد تقدیر واقع شدند و تندیس جشنواره با حضور اساتید و بزرگان به برگزیدگان اهدا شد.
پس از پایان این مراسم، دانشجویان ورودی ۹۶ دانشکده دامپزشکی طبق سنت هرساله بخش آناتومی در حضور اساتید، عکسی به یادگار گرفتند و سپس در جشن عیدانه این بخش واقع در تالار دکتر میربابایی شرکت نمودند که با حضور اساتید و فعالان بخش آناتومی برگزار شد. در این جشن، ضمن تقدیر از دارنده برترین نمره درس آناتومی سیستماتیک ۱، آقای امین همتی، به اجرای برنامه‌های شاد و جذاب از جمله مرور خاطرات ورودی ۹۶، خاطره‌گویی اساتید، مسابقه و حافظ‌خوانی پرداخته شد و دانشجویان ورودی ۹۶ نخستین سال ورود خود به دانشگاه را با یادگاری از بخش آناتومی به مناسبت سال نو و در کنار سفره هفت‌سین این بخش به پایان بردند.