Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 261298

بازگشت گوساله دانشکده دامپزشکی به آغوش مادر

پس از چند سال دوری مجسمه برنزی گوساله و گاو متاسفانه مورد سرقت قرار گرفته بود ساخته  و در محل اصلی خود قرار گرفت .

مجسمه های مادیان و کره ،گاو و گوساله اثر ارزشمندی است که درهنر مجسمه سازی قابل ارزش هنری خاصی میباشد .که حاصل زحمات  هنرمند توانا حسن ارژنگ نژاد میباشد . حسن ارژنگ نژاد، نقاش و مجسمه ساز با سابقه و هم دوره و دوست صميمي استاد علي اكبر صنعتي است. مجسمه تمام قد فردوسي در آرامگاه شاعر در توس، نيم تنه يپرم خان- سردار ارمني- در موزه كليساي ارامنه در جلفاي اصفهان، نيم تنه جبار باغچه بان در مدرسه ناشنوايان تهران، نيم تنه  ليمجي مانوكچي زرتشتي- باني معافيت زرتشتيان از پرداخت جزيه در زمان شاه عباس دوم - در مدرسه انوشيروان تهران و نقش برجسته بهرام گور و خسروپرويز در ورودي كاخ ابيض از كارهاي حسن ارژنگ نژاد است.مجسمه های حیاط دانشکده دامپزشکی  حدود سال 1347 به درسفارش ریاست دانشکده دامپزشکی وقت  دكتر ميمندي نژاد انجام شد . این اثار که با ورق های نازک مس و بصورت چکشکاری ساخته شده است  در هنر مجسمه سازی دارای اهمیت بسزایی میباشد .

متاسفانه در سالهای اخیر مجسمه گوساله از مادر مورد سرقت قرار گرفت . و مابقی مجسمه ها هم بجهت آلودگی های محیطی شکل و شمایل زیبای خود را ازدست داده بودند که با  همت سازمان زیباسازی شهرداری تهران مرمت  شد و سپس  توسط هنرمند نیکوکار ابراهیم اسکندری مجسمه گوساله نیز از جنس برنز و با شیوه مومیایی ساخته و در محل قبلی خود نصب شد.