برگزاری کارگاه بین المللی استریولوژی در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 277679

برگزاری کارگاه بین المللی استریولوژی در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران

این کارگاه بمدت سه روز از تاریخ ۱۸ لغایت ۲۰ اردیبهشت ماه سال جاری درسالن شورای دانشکده دامپزشکی برگزار می‌شود. پرفسور نینگارد آرهوس از دانشمندان برجسته علم استریولوژی دنیا از کشور دانمارک و دکتر صادقی نژاد از دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران تدریس این کار گاه را با همکاری انجمن بین المللی استریولوژی بعهده دارند. شرکت کنندگان در این کارگاه از دانشگاه‌های مختلف وزارت علوم فنون و بهداشت درمان و از کشورهای مختلف می‌باشد. هدف از برگراری این کارگاه تخصصی ارتقا سطح دانش شرکت کنندگان می‌باشد.