درخشش اساتید دانشکده دامپزشکی در پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران.
Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/vetmed.ut.ac.ir/httpdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106 مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 277683

درخشش اساتید دانشکده دامپزشکی در پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران.

در این مراسم از سه تن از استادان برجسته دانشکده که در سالن دانشکده ادبیات برگزارگردید تقدیر بعمل آمد. جناب آقای دکتر علی اسلامی رتبه پیشکسوت برتر ، سرکار خانم طوطیان و جناب آقای دکتر قمصری نیز بعنوان استادان برتر آموزشی تجلیل و تقدیر شدند .

دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران گفت: «برگزاری جشنواره آموزش فرصت مغتنمی است تا با قدردانی و تقدیر از پیشکسوتان، دانشگاه بار دیگر تاکید برای حفظ ارزش‌های خود را اعلام کند؛ ارزش‌هایی که در طول تاریخ دانشگاه تهران برخاسته از فرهنگ غنی ایرانی به دست آمده است. لذا حفظ ارتباط و قدردانی از پیشکسوتان همواره باید در دستور کار دانشگاه قرار گیرد».

وی خاطر نشان کرد: «تقدیر از برگزیدگان آموزش تاکیدی است بر اهمیت آموزش و اینکه آموزش در صدر فعالیت‌های دانشگاه قرار دارد و هم‌‌چنین فرصتی است برای مرور عملکرد حوزه آموزش، چالش‌ها و اقداماتی که باید انجام شود».

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به اینکه در چهار سال گذشته با چالش‌های زیادی در حوزه آموزش مواجه بوده‌ایم، گفت: «ساده‌ترین آن را فضای فیزیکی آموزش می‌توان ذکر کرد، که هم منجر به افت کیفیت مدیریت آموزش شده بود و هم نارضایتی دانش‌آموختگان، دانشجویان و کارمندان را به همراه داشت. نکته دیگر موضوع پذیرش دانشجو، جذب هیات علمی، وجود پردیس‌ها و شیوه پذیرش بود که بسیاری از این موارد بررسی شد و در حال حاضر بسیاری از آنها بهبود پیدا کرده است».