Ali Misaghi

Associate Professor

Update: 2024-12-04

Ali Misaghi

Faculty of Veterinary Medicine / Food Hygiene and Quality Control

P.H.D dissertations

  1. اثر فیلم های کربوکسی متیل سلولز-موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس میخک بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
    سمانه خانی 2024
  2. تاثير دوسويه پروبيوتيكي
    هدی حسن وند 2023
  3. مطالعه تاثير سويه
    رضا اسدالله نژاد رودبنه 2023
  4. " ا ثر درصدهای مختلف اسانس کاکوتی و لیزوزیم بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی سوسیس تازه"
    فائزه یادگار 2023
  5. "مطالعه اثر فيلم‌هاي PLA حاوي اسانس زيره سياه و نانو كيتوزان بر زمان ماندگاري فيله ماهي قزا آلا"
    رضا تیموری فرد 2023
  6. مطالعه اثر فيلمهاي PLA حاوي غلظتهاي اسانس آويشن شيرازي و عصاره اتانولي بر موم بر برخي از باكتريهاي بيماريهاي غذا زاد
    سمیرا فیاض فر 2023
  7. مطالعه اثر اسانس سير Allium sativuml نانو ليپوزومي بر بيان ژني شيگاتوكسين 2 اشرشياكلي o15:H7 در دماي 25 درجه سانتيگراد
    فاطمه محمد خان 2023
  8. مطالعه تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
    ستاره کرکودی 2023
  9. مطالعه تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس کازیی بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
    فهیمه فیروزبخت 2023
  10. بررسی اثر عصاره های آبی و الکلی گلبرگ زعفران به روی تعدادی از باکتری های پاتوژن مواد غذایی
    لیلا اعظمی ساروکلایی 2023
  11. ارزیابی فعالیت مهار رادیکالی و آنتی اکسیدانی عصاره زیره سبز ایرانی
    مریم محمدیان تبریزی 2023
  12. مطالعه تاثیر سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG روی رشد و انتروتوکسین زایی باکتری استافیلوکوکوس ارئوس 29213 ATCC
    محمدرضا مختاری هویه 2023
  13. اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید-کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین و زمان نگهداری گوشت مرغ
    زهره رجبی 2023
  14. اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیراز ی بر برخیویژگی های فیزیکی و مکانیکی
    بهاره عبدی 2023
  15. ارزیابی تجمع برخی فلزات سنگین در ماهیان خوراکی صید شده از خلیج گرگان با تاکید بر سلامت انسان و ارزیابی خطر سرطانزایی
    تکتم باقری 2022
  16. مطالعه خصوصيات پروبيوتيكي سويه هاي لاكتوباسيلوس پلانتاروم جداشده از پنير سنتي سياهمزگي
    عذرا فرهنگ فر 2022
  17. مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه شتر بسته بندی شده به روش معمولی و MAP در دمای 4 درجه سانتی گراد
    نجمه مقیمی 2022
  18. مطالعه اثر فیلم های بر پایه PLA - پکتین حاوی در صدهای مختلف اسانس دارچین بر زمان ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچالی
    سیدمهدی سرکشیک 2022
  19. مطالعه تاثیر افزودن اسانس کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) و روغن های گیاهی بر ویژگیهای فیزیکی، ساختاری، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی فیلم بر پایه کیتوزان-موسیلاژ دانه کتان و کاربرد آن بر مدت زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی قزل آلا.
    نگین کرمی 2021
  20. تعیین اثر سمیت ژنومی - سمیت سلولی و جهش زایی عصاره اتانولی گیاه کاکوتی در مدل های کشت سلولی و باکتریایی
    عسل احمدی 2020
  21. اثر اسانس هاي آويشن باغي ،زنيان و دارچين روي آلودگي سالمونلا انتريتيديس در خوراك و فلور باكتريايي دئو ونوم و برخي از خصوصيات مورفولوژيك روده جوجه هاي گوشتي
    آرش یارمحمدی توسکی 2020
  22. " مطالعه اثر درصدهای مختلف لیزوزیم و اسانس کاکوتی کوهی بر زمان نگهداری سوسیس تازه و لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده"
    مریم آجورلو 2020
  23. ارزیابی پتانسیل رشد لیستریامونوسیتوژنز در سبزیجات RTE و بررسی سویه های مختلف لیستریامونوسیتوژنز.
    سونیا شجاع قره باغ 2020
  24. مطالعه اثر فیلم پروبیوتیک کربوکسی متیل سلولز -کازئینات سدیم حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس روتری بر بقاء باکتری لیستریا مونوسیتوژنز و خصوصیات میکربی، شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا .
    محیا مظفرذوق 2020
  25. مطالعه پاسخ به استرس غلظت تحت كشنده اسانس كاكوتي در سويه پروبيوتيك لاكتوباسيلوس رامنوسوس جي جي
    محبوبه باقری 2019
  26. ارزيابي روش Reverse line blot در تشخيص نوع گوشت (تقلبات) در همبرگر در مقايسه با روش مرسوم واكنش زنجيره اي پليمراز
    ضیغم التغلبی 2019
  27. مطالعه اولیه برخی ویژگیهای میکروبی و شیمیایی
    فاضله طالبی 2018
  28. تاثير اسانس آويشن شيرازي (Zataria multiflora Boiss.Essential oil) نانو ليپوزومي بر ميزان بيان ژني شيكاكولاي O157:H7 در دماي 25درجه سانتيگراد
    پریوش خسروی 2018
  29. مطالعه اثر ضدميكروبي بر پايه PLA حاوي غلظت هاي مختلف اسانس پونه كوهي و عصاره اتانولي بر موم بر برخي از باكتري هاي بيماريزاي غذا زاد
    معصومه سعیدی 2018
  30. مطالعه اثر فيلم هاي پلي لاكتيك اسيد (PLA) حاوي اسانس نعناع ، زيره سياه و نانو ذرات سلولز بر زمان ماندگاري گوشت چرخ كرده گاو در دماي يخچالي
    فاضله طالبی 2018
  31. .مطالعه اثرپوشش هاي خوراكي كيتوازن و جدايه پروتئيني آب پنير حاوي اسانس هاي آويشن شيرازي و زيره سبز بر افزايش زمان ماندگاري فيله ماهي كپور نقره اي
    محمدرضا محمدیان 2018
  32. بررسي ماندگاري گوشت مرغ به وسيله كربوكسي متيل سلولز نانو ذره اكسيد روي در تركيب با موسيلاژ باميه
    حمید محمدی 2018
  33. مطالعه اثر ضد باکتریایی متابولیت ها و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی
    محبوبه باقری 2018
  34. مطالعه ژنوتيپي مقاومت آنتي بيوتيكي، عوامل حدت و آنتروتوكسين هاي استافيلوكوكوس آرئوس جداشده از انواع غذاهاي بيمارستاني در برخي از بيمارستان هاي شهر اصفهان
    فرهاد صفرپوردهکردی 2018
  35. تاثير اسانس آويشن شيرازي Zataria multiflora boiss,essential oil نانوليپوزومي بر رشد و بيان ژني شيگاتوكسين 2 اشرشياكولاي O157:H7
    سید امین خطیبی 2018
  36. تاثير پروبيوتيكهابرروي بيان ژني
    مهنوش پارسایی مهر 2018
  37. مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي عصاره اتانولي بر موم نانوذرات سلولزو اسانس كاكوتي كوهي بر خصوصيات ميكروبي شيميايي و حسي گوشت چرخ كرده گاو
    نسیم شاویسی 2018
  38. مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي غلظت هاي مختلف عصاره اتاتولي بره موم ، نانو الياف سلولز و اسانس گياه شاه اسپرم (Tanacetum Balsamita) بر برخي خصوصيات ميكروبي ، شيميايي و حسي در كالباس بسته بندي شده در خلاء
    مینا خدایاری 2018
  39. مطالعه اثر اسانس آويشن شيرازي روي رشد و توليد سيترينين بوسيله پني سيليوم سيترينوم در روند نگهداري پنير سفيد
    فاطمه اکرمی مهاجری 2018
  40. ارزيابي شيميايي اسانس مرزه
    فهیمه توریان 2018
  41. بررسي اثر مهار كنندگي مخمرهاي اوتاليزم
    پیمان قجر بیگی 2018
  42. اثر اسانس شيرازي بر بيان ژني انتروتوكسين Aاستافيلوكوكوس ارئوس
    مریم عزیزخانی 2018
  43. غربالگري لاكتوباسيلوس هاي جداشده
    هادی ملکی 2018
  44. مطالعه اثر فيلم هاي بر پايه پلي لاكتيك اسيد حاوي اسانس آويشن شيرازي، عصاره اتانولي بره موم و نانو ذرات سلولز بر ميزان نگهداري كالباس بسته بندي شده در شرايط خلاء
    محمدرضا رضائی گلستانی 2018
  45. اندازه گيري كمي افلا توكسين B1
    آزاده بیضائی 2018
  46. بررسي كمي وكيفي اسانس وعصاره گياه
    نبی شریعتی فر 2018
  47. توليد پروتئين نو تركبيب هيرودين (Hirudin) بوسيله مخمر پروبيوتيك ساكارومايسس بولاردي
    حسن حامدی 2018
  48. مطالعه بقائ باكتريهاي پروبيوتيك لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و لاكتوباسيلوس رامنوسوس ميكروكپسوله شده با آلژينات و كيتوزان در شرايط شبه سازي شده معدي - روده اي و در مدل نوشيدني
    سپیده عباس زاده 2018
  49. تاثير همزماني سويه پروبيوتيكي لاكتوباسيلوس كازئي (L.casei) و اسانس سير (Allium sativum L) بر روي ميزان بيان ژني شيگاتوكسين 2 در اشرشياكلي O157:H7
    مهدی طاهری 2018

Master Theses

  1. مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره های آبی و اتانولی پودر میوه بلوط منطقه زاگرس (Quercus infectoria sub boisseri ) بر روی کیفیت میکروبی گوشت چرخ شده گوساله در دمای یخچالی
    کیمیا بهرامی نژاد 2024
  2. بررسی اثر استفاده از آرد دانه ی دال عدس و دانه ی ماش به جای آرد سوخاری گندم و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کم گوشت
    مریم احمدی 2024
  3. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس دارچین برروی ویژگی های میکروبی و حسی و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه بر پایه گوشت گاو
    حسن باقری هارونی 2022
  4. مطالعه اثر فیلم های ژلاتینی حاوی پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر روی رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز همچنین افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان در دمای یخچال
    هستی ادیب 2022
  5. مطالعه اثر پوشش ژلاتین حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ولاکتوباسیلوس روتری بربقا لیستریا مونوسایتوژنز در فیله مرغ
    ناهید حاجی صادقی 2021
  6. ارزیابی اثر پودر قارچ گانودرما برزنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم وخصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی پنیرفتا
    سها آقائیان 2021
  7. مطالعه اثر پودر میوه گیاه بامیه( هیبیسکوآس اسکولنتوس ) بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، حسی و فیزیکوشیمیایی ماست
    لیلا عباسی 2021
  8. تاثير و بكارگيري سيستم Fssc22000 بر كيفيت ميكروبي سه نوع غذاي سرد كادر پرواز و مسافر در يكي از كتيرينگ هاي هواپيمايي
    پرستو باقری فر 2019
  9. مطالعه اثر عصاره آناتولي آلوورا بر رشد و توليد آفلاتوكسين آسپدژيلوس پارازيتيكوس
    حسین فروزانفرد 2019
  10. مطالعه اثر پوشش ژلاتين حاوي لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و لاكتوباسيلوس روتري بر زمان ماندگاري فيله مرغ
    روح الله کمال 2019
  11. اثر پوشش نانو كيتوزان حاوي اسانس زنيان بر زمان نگهداري فيله مرغ و كنترل اشريشياكولاي O157 H7 در دماي يخچالي
    عزیز الرحمن خالد 2019
  12. مطالعه ميكروبي و شيمايي حلوي شير توليدشده از پوست ساقه درخت انجير و مقايسه با حلوي شير توليد شده از قارچ اوريكولاريا يا اوريكولا
    پونه سیاه منصوری 2019