پروفایل اساتید - دانشکده دامپزشکی vetmed
Associate Professor
Update: 2024-12-04
Ali Misaghi
Faculty of Veterinary Medicine / Food Hygiene and Quality Control
P.H.D dissertations
-
اثر فیلم های کربوکسی متیل سلولز-موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس میخک بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
سمانه خانی 2024 -
تاثير دوسويه پروبيوتيكي
هدی حسن وند 2023 -
مطالعه تاثير سويه
رضا اسدالله نژاد رودبنه 2023 -
" ا ثر درصدهای مختلف اسانس کاکوتی و لیزوزیم بر ویژگیهای شیمیایی و حسی سوسیس تازه"
فائزه یادگار 2023 -
"مطالعه اثر فيلمهاي PLA حاوي اسانس زيره سياه و نانو كيتوزان بر زمان ماندگاري فيله ماهي قزا آلا"
رضا تیموری فرد 2023 -
مطالعه اثر فيلمهاي PLA حاوي غلظتهاي اسانس آويشن شيرازي و عصاره اتانولي بر موم بر برخي از باكتريهاي بيماريهاي غذا زاد
سمیرا فیاض فر 2023 -
مطالعه اثر اسانس سير Allium sativuml نانو ليپوزومي بر بيان ژني شيگاتوكسين 2 اشرشياكلي o15:H7 در دماي 25 درجه سانتيگراد
فاطمه محمد خان 2023 -
مطالعه تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
ستاره کرکودی 2023 -
مطالعه تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس کازیی بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
فهیمه فیروزبخت 2023 -
بررسی اثر عصاره های آبی و الکلی گلبرگ زعفران به روی تعدادی از باکتری های پاتوژن مواد غذایی
لیلا اعظمی ساروکلایی 2023 -
ارزیابی فعالیت مهار رادیکالی و آنتی اکسیدانی عصاره زیره سبز ایرانی
مریم محمدیان تبریزی 2023 -
مطالعه تاثیر سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG روی رشد و انتروتوکسین زایی باکتری استافیلوکوکوس ارئوس 29213 ATCC
محمدرضا مختاری هویه 2023 -
اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید-کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین و زمان نگهداری گوشت مرغ
زهره رجبی 2023 -
اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیراز ی بر برخیویژگی های فیزیکی و مکانیکی
بهاره عبدی 2023 -
ارزیابی تجمع برخی فلزات سنگین در ماهیان خوراکی صید شده از خلیج گرگان با تاکید بر سلامت انسان و ارزیابی خطر سرطانزایی
تکتم باقری 2022 -
مطالعه خصوصيات پروبيوتيكي سويه هاي لاكتوباسيلوس پلانتاروم جداشده از پنير سنتي سياهمزگي
عذرا فرهنگ فر 2022 -
مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه شتر بسته بندی شده به روش معمولی و MAP در دمای 4 درجه سانتی گراد
نجمه مقیمی 2022 -
مطالعه اثر فیلم های بر پایه PLA - پکتین حاوی در صدهای مختلف اسانس دارچین بر زمان ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچالی
سیدمهدی سرکشیک 2022 -
مطالعه تاثیر افزودن اسانس کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) و روغن های گیاهی بر ویژگیهای فیزیکی، ساختاری، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی فیلم بر پایه کیتوزان-موسیلاژ دانه کتان و کاربرد آن بر مدت زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی قزل آلا.
نگین کرمی 2021 -
تعیین اثر سمیت ژنومی - سمیت سلولی و جهش زایی عصاره اتانولی گیاه کاکوتی در مدل های کشت سلولی و باکتریایی
عسل احمدی 2020 -
اثر اسانس هاي آويشن باغي ،زنيان و دارچين روي آلودگي سالمونلا انتريتيديس در خوراك و فلور باكتريايي دئو ونوم و برخي از خصوصيات مورفولوژيك روده جوجه هاي گوشتي
آرش یارمحمدی توسکی 2020 -
" مطالعه اثر درصدهای مختلف لیزوزیم و اسانس کاکوتی کوهی بر زمان نگهداری سوسیس تازه و لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده"
مریم آجورلو 2020 -
ارزیابی پتانسیل رشد لیستریامونوسیتوژنز در سبزیجات RTE و بررسی سویه های مختلف لیستریامونوسیتوژنز.
سونیا شجاع قره باغ 2020 -
مطالعه اثر فیلم پروبیوتیک کربوکسی متیل سلولز -کازئینات سدیم حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس روتری بر بقاء باکتری لیستریا مونوسیتوژنز و خصوصیات میکربی، شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا .
محیا مظفرذوق 2020 -
مطالعه پاسخ به استرس غلظت تحت كشنده اسانس كاكوتي در سويه پروبيوتيك لاكتوباسيلوس رامنوسوس جي جي
محبوبه باقری 2019 -
ارزيابي روش Reverse line blot در تشخيص نوع گوشت (تقلبات) در همبرگر در مقايسه با روش مرسوم واكنش زنجيره اي پليمراز
ضیغم التغلبی 2019 -
مطالعه اولیه برخی ویژگیهای میکروبی و شیمیایی
فاضله طالبی 2018 -
تاثير اسانس آويشن شيرازي (Zataria multiflora Boiss.Essential oil) نانو ليپوزومي بر ميزان بيان ژني شيكاكولاي O157:H7 در دماي 25درجه سانتيگراد
پریوش خسروی 2018 -
مطالعه اثر ضدميكروبي بر پايه PLA حاوي غلظت هاي مختلف اسانس پونه كوهي و عصاره اتانولي بر موم بر برخي از باكتري هاي بيماريزاي غذا زاد
معصومه سعیدی 2018 -
مطالعه اثر فيلم هاي پلي لاكتيك اسيد (PLA) حاوي اسانس نعناع ، زيره سياه و نانو ذرات سلولز بر زمان ماندگاري گوشت چرخ كرده گاو در دماي يخچالي
فاضله طالبی 2018 -
.مطالعه اثرپوشش هاي خوراكي كيتوازن و جدايه پروتئيني آب پنير حاوي اسانس هاي آويشن شيرازي و زيره سبز بر افزايش زمان ماندگاري فيله ماهي كپور نقره اي
محمدرضا محمدیان 2018 -
بررسي ماندگاري گوشت مرغ به وسيله كربوكسي متيل سلولز نانو ذره اكسيد روي در تركيب با موسيلاژ باميه
حمید محمدی 2018 -
مطالعه اثر ضد باکتریایی متابولیت ها و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی
محبوبه باقری 2018 -
مطالعه ژنوتيپي مقاومت آنتي بيوتيكي، عوامل حدت و آنتروتوكسين هاي استافيلوكوكوس آرئوس جداشده از انواع غذاهاي بيمارستاني در برخي از بيمارستان هاي شهر اصفهان
فرهاد صفرپوردهکردی 2018 -
تاثير اسانس آويشن شيرازي Zataria multiflora boiss,essential oil نانوليپوزومي بر رشد و بيان ژني شيگاتوكسين 2 اشرشياكولاي O157:H7
سید امین خطیبی 2018 -
تاثير پروبيوتيكهابرروي بيان ژني
مهنوش پارسایی مهر 2018 -
مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي عصاره اتانولي بر موم نانوذرات سلولزو اسانس كاكوتي كوهي بر خصوصيات ميكروبي شيميايي و حسي گوشت چرخ كرده گاو
نسیم شاویسی 2018 -
مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي غلظت هاي مختلف عصاره اتاتولي بره موم ، نانو الياف سلولز و اسانس گياه شاه اسپرم (Tanacetum Balsamita) بر برخي خصوصيات ميكروبي ، شيميايي و حسي در كالباس بسته بندي شده در خلاء
مینا خدایاری 2018 -
مطالعه اثر اسانس آويشن شيرازي روي رشد و توليد سيترينين بوسيله پني سيليوم سيترينوم در روند نگهداري پنير سفيد
فاطمه اکرمی مهاجری 2018 -
ارزيابي شيميايي اسانس مرزه
فهیمه توریان 2018 -
بررسي اثر مهار كنندگي مخمرهاي اوتاليزم
پیمان قجر بیگی 2018 -
اثر اسانس شيرازي بر بيان ژني انتروتوكسين Aاستافيلوكوكوس ارئوس
مریم عزیزخانی 2018 -
غربالگري لاكتوباسيلوس هاي جداشده
هادی ملکی 2018 -
مطالعه اثر فيلم هاي بر پايه پلي لاكتيك اسيد حاوي اسانس آويشن شيرازي، عصاره اتانولي بره موم و نانو ذرات سلولز بر ميزان نگهداري كالباس بسته بندي شده در شرايط خلاء
محمدرضا رضائی گلستانی 2018 -
اندازه گيري كمي افلا توكسين B1
آزاده بیضائی 2018 -
بررسي كمي وكيفي اسانس وعصاره گياه
نبی شریعتی فر 2018 -
توليد پروتئين نو تركبيب هيرودين (Hirudin) بوسيله مخمر پروبيوتيك ساكارومايسس بولاردي
حسن حامدی 2018 -
مطالعه بقائ باكتريهاي پروبيوتيك لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و لاكتوباسيلوس رامنوسوس ميكروكپسوله شده با آلژينات و كيتوزان در شرايط شبه سازي شده معدي - روده اي و در مدل نوشيدني
سپیده عباس زاده 2018 -
تاثير همزماني سويه پروبيوتيكي لاكتوباسيلوس كازئي (L.casei) و اسانس سير (Allium sativum L) بر روي ميزان بيان ژني شيگاتوكسين 2 در اشرشياكلي O157:H7
مهدی طاهری 2018
Master Theses
-
مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره های آبی و اتانولی پودر میوه بلوط منطقه زاگرس (Quercus infectoria sub boisseri ) بر روی کیفیت میکروبی گوشت چرخ شده گوساله در دمای یخچالی
کیمیا بهرامی نژاد 2024 -
بررسی اثر استفاده از آرد دانه ی دال عدس و دانه ی ماش به جای آرد سوخاری گندم و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کم گوشت
مریم احمدی 2024 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس دارچین برروی ویژگی های میکروبی و حسی و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه بر پایه گوشت گاو
حسن باقری هارونی 2022 -
مطالعه اثر فیلم های ژلاتینی حاوی پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر روی رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز همچنین افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان در دمای یخچال
هستی ادیب 2022 -
مطالعه اثر پوشش ژلاتین حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ولاکتوباسیلوس روتری بربقا لیستریا مونوسایتوژنز در فیله مرغ
ناهید حاجی صادقی 2021 -
ارزیابی اثر پودر قارچ گانودرما برزنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم وخصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی پنیرفتا
سها آقائیان 2021 -
مطالعه اثر پودر میوه گیاه بامیه( هیبیسکوآس اسکولنتوس ) بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، حسی و فیزیکوشیمیایی ماست
لیلا عباسی 2021 -
تاثير و بكارگيري سيستم Fssc22000 بر كيفيت ميكروبي سه نوع غذاي سرد كادر پرواز و مسافر در يكي از كتيرينگ هاي هواپيمايي
پرستو باقری فر 2019 -
مطالعه اثر عصاره آناتولي آلوورا بر رشد و توليد آفلاتوكسين آسپدژيلوس پارازيتيكوس
حسین فروزانفرد 2019 -
مطالعه اثر پوشش ژلاتين حاوي لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و لاكتوباسيلوس روتري بر زمان ماندگاري فيله مرغ
روح الله کمال 2019 -
اثر پوشش نانو كيتوزان حاوي اسانس زنيان بر زمان نگهداري فيله مرغ و كنترل اشريشياكولاي O157 H7 در دماي يخچالي
عزیز الرحمن خالد 2019 -
مطالعه ميكروبي و شيمايي حلوي شير توليدشده از پوست ساقه درخت انجير و مقايسه با حلوي شير توليد شده از قارچ اوريكولاريا يا اوريكولا
پونه سیاه منصوری 2019