Negin Noori

Associate Professor

Update: 2024-11-15

Negin Noori

Faculty of Veterinary Medicine / Food Hygiene and Quality Control

P.H.D dissertations

  1. افزایش مدت زمان ماندگاری پروبیوتیک ‌ها در ماست پروبیوتیکی غنی شده با عصاره‌ آبی جوانه گندم در دمای یخچال و محیط
    ناهید وثوقی کیاسری 2024
  2. مطالعه اثر ضد میکروبی فیلم های بر پایه PLA حاوی غلظت های مختلف اسانس پونه کوهی و عصاره اتانولی برموم بر برخی از باکتری های بیماری زای غذازاد
    معصومه سعیدی 2024
  3. بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی در جلوگیری از رشد قارچ پنی سیلیوم سیترینوم در پنیر پیتزا
    پری ناز عاطفی 2024
  4. ارزیابی اثر فیلم های ژلاتین-نانوکیتوزان حاوی نانوذرات نقره و اسانس کاکوتی کوهی بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد.
    پرنیان فرزانگان بیدگلی 2024
  5. بررسي آلودگي شيرخشكهاي صنعتي
    مهیار رئیسیان 2023
  6. مطالعه اثر اسانس آنيسون بر زمان ماندگاري گوشت چرخ كرده گاو در شرايط يخچالي
    مهسا رحیمی سیاهکل محله 2023
  7. اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید - کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین بر برخی باکتری های غذازاد
    محمد مجدی 2023
  8. مطالعه اثر تركيبي اسانسهاي زنيان
    عسل احمدی 2023
  9. مطالعه اثر ضد ميكروبي فيلم هاي PLA حاوي اسانس انيسون به روش انتشار ديسك
    سحر مختاری 2023
  10. تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
    امیررضا حجاربرق 2023
  11. " اثر افزودن پروبیوتیک تجاری Bio-Aqua به جیره غذایی ماهی قزل آلا بر شاخصهای آنتی اکسیدانی عضله و شاخصهای فساد فیله در خلال نگهداری در یخچال "
    فرامرز امیری 2023
  12. اثر ضد میکروبی فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتری های بیماری زای غذازاد
    سما شریفی 2023
  13. اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید-کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین و زمان نگهداری گوشت مرغ
    زهره رجبی 2023
  14. اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی هایمیکروبی گوشت کبوتر
    فاطمه پریز 2022
  15. مطالعه اثر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس و باکتری های اشریشیاکلی و لیستریا مونوسایتوژنز و ارزیابی در خصوصیات حسی پنیرسفید ایرانی در 60 روز نگه داری
    مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 2022
  16. مطالعه استرس اسانس کاکوتی کوهی و ریزپوشانی با آلزینات - کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی فیزیک و شیمائی ماست پروبیوتیک
    نفیسه علی قاضی کلهرودی 2021
  17. تعیین اثر سمیت ژنومی - سمیت سلولی و جهش زایی عصاره اتانولی گیاه کاکوتی در مدل های کشت سلولی و باکتریایی
    عسل احمدی 2020
  18. جداسازی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک از شیر شتر و مطالعه ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی اکسیدانی آن
    محمد رضائی 2020
  19. مطالعه خصوصیات فیزیکی ، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نانو کیتوزان حاوی اسانس گاوزیره ، آویشن شیرازی ، نانو سلولز واثر آن بر مدت نگه داری فیله ماهی کپور نقره ای
    فاطمه محمدخان 2020
  20. بررسی خصوصیات پروبیوتیکی سویه های لاکتو با سیلوس پلانتاوم جدا شده از پنیر سنتی سیاهمزگی
    عذرا فرهنگ فر 2019
  21. مطالعه اثر سميت سلولي و سرطان زايي عصاره هاي مختلف گياه گلپر در شرايط برون تني
    زهرا امانی 2019
  22. ارزيابي خطر آفلاتوكسين M1 ناشي از مصرف شير در كشور
    حمید خانقاهی ابیانه 2019
  23. مطالعه اثر میکروکپسوله کردن با آلژینات-کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در بستنی پروبیوتیکی
    مایسا اق 2018
  24. مطالعه اثر ضدميكروبي بر پايه PLA حاوي غلظت هاي مختلف اسانس پونه كوهي و عصاره اتانولي بر موم بر برخي از باكتري هاي بيماريزاي غذا زاد
    معصومه سعیدی 2018
  25. بررسي اثرات
    مجتبی رجبیان 2018
  26. مطالعه اثر عصاره چای سبز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس میکروکپسوله شده با آلرژینات-کیتوزان در بستنی سیمبیوتیک
    لیلا خاجی 2018
  27. اندازه گيري مقدار سرب در شير خام توليد شده در استان لرستان با استفاده از Atomic Absorbtion
    فاطمه یدالله پورسرستی 2018
  28. مطالعه اولیه برخی ویژگیهای میکروبی و شیمیایی
    فاضله طالبی 2018
  29. بررسي خصوصيات شيميايي وميكروبي پنيرسياهمزگي(پنير سنتي استان گيلان )وجدا سازي باكتريهاي اسيد لاكتيك با استفاده از روشهاي كشت و آناليز 16rDNA
    راضیه پرتوی 2018
  30. تشخيص برخي از روغنهاي گياهي در چربي شير به روش PCR
    غزال نعمتی 2018
  31. بررسي تاثير اسانس زيره سياه (Bunium Persiecum Boiss) بر كاهش توليد هيستامين و تيرامين و پروفايل ميكروبي پنير گودا
    پگاه طاهرخانی 2018
  32. مطالعه بقائ باكتريهاي پروبيوتيك لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و لاكتوباسيلوس رامنوسوس ميكروكپسوله شده با آلژينات و كيتوزان در شرايط شبه سازي شده معدي - روده اي و در مدل نوشيدني
    سپیده عباس زاده 2018
  33. مطالعه زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك ريزپوشاني شده با آلرژينات كلسيم- كيتوزان ونانو ذرات اودوراژيت تحت شرايط شبيه سازي شده معدي - روده اي در طي نگهداري در ماست و دوغ
    هادی پورجعفر 2018
  34. اثر عصاره آبي چاي سبز نانوكپسوله بر بقاي لاكتوباسيلوس كازئي و بيفيدو باكتربوم لاكتيس و خواص حسي بستني سيمبيوتيك
    بهشاد نوع دوست 2018

Master Theses

  1. اثر فیلم های ژلاتین_ موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس دارچین بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
    امیرحسام شاکری 2024
  2. بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده با موسیلاژ دانه چیا در دوغ طی مدت زمان نگهداری
    محمدامین ملک محمدی 2024
  3. مطالعه اثر عصاره گياه بابا آدم بر زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباكتريوم لاكتيس و خصوصيات آنتي اكسيداني، حسي و فيزيكوشيميايي ماست سينبيوتيك
    المیرا ونکی 2023
  4. ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی ریز جلیک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی پروبیوتیک
    سحر رفان 2022
  5. ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی جلبک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی سیمبیوتیک
    شایسته مرآتی 2022
  6. مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ال ای 5 ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوزان - الژینات در اب سیب
    کیمیا جلالی 2022
  7. مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG ریزپوشانی شده با زانتان و کیتوزان در آب سیب
    مرجان قاسملو 2021
  8. بررسی توانایی اتصال و کاهش آفلاتوکسینM1 توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم های جدا شده از پنیر سیاه مزگی
    مهشید عرفانپور 2021
  9. ارزیابی اثر پودر قارچ گانودرما برزنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم وخصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی پنیرفتا
    سها آقائیان 2021
  10. اثر عصاره آبي استويا ريبوديانا بر زنده ماني لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباكتريوم بيقيديوم ميكرو كپسوله شده با آلرژينات و كيتوزان و بررسي خصوصيات حسي در بستني سيمبيوتيك
    سید عطاء الحق بنوری 2019
  11. ارزیابی اثر پودر قارچ اوریکولار یا اوریکولا بر زنده مانی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی و فیزیوشیمیایی ماست سینبیوتیک
    آزیتا فرکی 2019
  12. مطالعه فعاليت لخته گي و عملكرد پروتئوليتگي قارچ اوريكولاريا اوريكولا و پتانسيل آن در توليد پنير فتا
    مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 2019
  13. تاثير جاذب اكسيژن بر زنده ماني لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس وبيفيديوباكتريوم بيفيدوم در پنير فتا
    ساناز امید 2019
  14. مطالعه اثر عصاره اي چاي سبز بر زنده ماني باكتري هاي پروبيوتيك لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباكتريوم لاكتيس و خصوصيات فيزيك و شيميايي و حسي ماست شين بيوتيك
    فاطمه رحمانی 2019