پروفایل اساتید - دانشکده دامپزشکی vetmed
Associate Professor
Update: 2024-11-15
Negin Noori
Faculty of Veterinary Medicine / Food Hygiene and Quality Control
P.H.D dissertations
-
افزایش مدت زمان ماندگاری پروبیوتیک ها در ماست پروبیوتیکی غنی شده با عصاره آبی جوانه گندم در دمای یخچال و محیط
ناهید وثوقی کیاسری 2024 -
مطالعه اثر ضد میکروبی فیلم های بر پایه PLA حاوی غلظت های مختلف اسانس پونه کوهی و عصاره اتانولی برموم بر برخی از باکتری های بیماری زای غذازاد
معصومه سعیدی 2024 -
بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی در جلوگیری از رشد قارچ پنی سیلیوم سیترینوم در پنیر پیتزا
پری ناز عاطفی 2024 -
ارزیابی اثر فیلم های ژلاتین-نانوکیتوزان حاوی نانوذرات نقره و اسانس کاکوتی کوهی بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد.
پرنیان فرزانگان بیدگلی 2024 -
بررسي آلودگي شيرخشكهاي صنعتي
مهیار رئیسیان 2023 -
مطالعه اثر اسانس آنيسون بر زمان ماندگاري گوشت چرخ كرده گاو در شرايط يخچالي
مهسا رحیمی سیاهکل محله 2023 -
اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید - کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین بر برخی باکتری های غذازاد
محمد مجدی 2023 -
مطالعه اثر تركيبي اسانسهاي زنيان
عسل احمدی 2023 -
مطالعه اثر ضد ميكروبي فيلم هاي PLA حاوي اسانس انيسون به روش انتشار ديسك
سحر مختاری 2023 -
تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
امیررضا حجاربرق 2023 -
" اثر افزودن پروبیوتیک تجاری Bio-Aqua به جیره غذایی ماهی قزل آلا بر شاخصهای آنتی اکسیدانی عضله و شاخصهای فساد فیله در خلال نگهداری در یخچال "
فرامرز امیری 2023 -
اثر ضد میکروبی فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتری های بیماری زای غذازاد
سما شریفی 2023 -
اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید-کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین و زمان نگهداری گوشت مرغ
زهره رجبی 2023 -
اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی هایمیکروبی گوشت کبوتر
فاطمه پریز 2022 -
مطالعه اثر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس و باکتری های اشریشیاکلی و لیستریا مونوسایتوژنز و ارزیابی در خصوصیات حسی پنیرسفید ایرانی در 60 روز نگه داری
مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 2022 -
مطالعه استرس اسانس کاکوتی کوهی و ریزپوشانی با آلزینات - کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی فیزیک و شیمائی ماست پروبیوتیک
نفیسه علی قاضی کلهرودی 2021 -
تعیین اثر سمیت ژنومی - سمیت سلولی و جهش زایی عصاره اتانولی گیاه کاکوتی در مدل های کشت سلولی و باکتریایی
عسل احمدی 2020 -
جداسازی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک از شیر شتر و مطالعه ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی اکسیدانی آن
محمد رضائی 2020 -
مطالعه خصوصیات فیزیکی ، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نانو کیتوزان حاوی اسانس گاوزیره ، آویشن شیرازی ، نانو سلولز واثر آن بر مدت نگه داری فیله ماهی کپور نقره ای
فاطمه محمدخان 2020 -
بررسی خصوصیات پروبیوتیکی سویه های لاکتو با سیلوس پلانتاوم جدا شده از پنیر سنتی سیاهمزگی
عذرا فرهنگ فر 2019 -
مطالعه اثر سميت سلولي و سرطان زايي عصاره هاي مختلف گياه گلپر در شرايط برون تني
زهرا امانی 2019 -
ارزيابي خطر آفلاتوكسين M1 ناشي از مصرف شير در كشور
حمید خانقاهی ابیانه 2019 -
مطالعه اثر میکروکپسوله کردن با آلژینات-کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در بستنی پروبیوتیکی
مایسا اق 2018 -
مطالعه اثر ضدميكروبي بر پايه PLA حاوي غلظت هاي مختلف اسانس پونه كوهي و عصاره اتانولي بر موم بر برخي از باكتري هاي بيماريزاي غذا زاد
معصومه سعیدی 2018 -
بررسي اثرات
مجتبی رجبیان 2018 -
مطالعه اثر عصاره چای سبز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس میکروکپسوله شده با آلرژینات-کیتوزان در بستنی سیمبیوتیک
لیلا خاجی 2018 -
اندازه گيري مقدار سرب در شير خام توليد شده در استان لرستان با استفاده از Atomic Absorbtion
فاطمه یدالله پورسرستی 2018 -
مطالعه اولیه برخی ویژگیهای میکروبی و شیمیایی
فاضله طالبی 2018 -
بررسي خصوصيات شيميايي وميكروبي پنيرسياهمزگي(پنير سنتي استان گيلان )وجدا سازي باكتريهاي اسيد لاكتيك با استفاده از روشهاي كشت و آناليز 16rDNA
راضیه پرتوی 2018 -
تشخيص برخي از روغنهاي گياهي در چربي شير به روش PCR
غزال نعمتی 2018 -
بررسي تاثير اسانس زيره سياه (Bunium Persiecum Boiss) بر كاهش توليد هيستامين و تيرامين و پروفايل ميكروبي پنير گودا
پگاه طاهرخانی 2018 -
مطالعه بقائ باكتريهاي پروبيوتيك لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و لاكتوباسيلوس رامنوسوس ميكروكپسوله شده با آلژينات و كيتوزان در شرايط شبه سازي شده معدي - روده اي و در مدل نوشيدني
سپیده عباس زاده 2018 -
مطالعه زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك ريزپوشاني شده با آلرژينات كلسيم- كيتوزان ونانو ذرات اودوراژيت تحت شرايط شبيه سازي شده معدي - روده اي در طي نگهداري در ماست و دوغ
هادی پورجعفر 2018 -
اثر عصاره آبي چاي سبز نانوكپسوله بر بقاي لاكتوباسيلوس كازئي و بيفيدو باكتربوم لاكتيس و خواص حسي بستني سيمبيوتيك
بهشاد نوع دوست 2018
Master Theses
-
اثر فیلم های ژلاتین_ موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس دارچین بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
امیرحسام شاکری 2024 -
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده با موسیلاژ دانه چیا در دوغ طی مدت زمان نگهداری
محمدامین ملک محمدی 2024 -
مطالعه اثر عصاره گياه بابا آدم بر زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباكتريوم لاكتيس و خصوصيات آنتي اكسيداني، حسي و فيزيكوشيميايي ماست سينبيوتيك
المیرا ونکی 2023 -
ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی ریز جلیک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی پروبیوتیک
سحر رفان 2022 -
ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی جلبک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی سیمبیوتیک
شایسته مرآتی 2022 -
مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ال ای 5 ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوزان - الژینات در اب سیب
کیمیا جلالی 2022 -
مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG ریزپوشانی شده با زانتان و کیتوزان در آب سیب
مرجان قاسملو 2021 -
بررسی توانایی اتصال و کاهش آفلاتوکسینM1 توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم های جدا شده از پنیر سیاه مزگی
مهشید عرفانپور 2021 -
ارزیابی اثر پودر قارچ گانودرما برزنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم وخصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی پنیرفتا
سها آقائیان 2021 -
اثر عصاره آبي استويا ريبوديانا بر زنده ماني لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباكتريوم بيقيديوم ميكرو كپسوله شده با آلرژينات و كيتوزان و بررسي خصوصيات حسي در بستني سيمبيوتيك
سید عطاء الحق بنوری 2019 -
ارزیابی اثر پودر قارچ اوریکولار یا اوریکولا بر زنده مانی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی و فیزیوشیمیایی ماست سینبیوتیک
آزیتا فرکی 2019 -
مطالعه فعاليت لخته گي و عملكرد پروتئوليتگي قارچ اوريكولاريا اوريكولا و پتانسيل آن در توليد پنير فتا
مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 2019 -
تاثير جاذب اكسيژن بر زنده ماني لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس وبيفيديوباكتريوم بيفيدوم در پنير فتا
ساناز امید 2019 -
مطالعه اثر عصاره اي چاي سبز بر زنده ماني باكتري هاي پروبيوتيك لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباكتريوم لاكتيس و خصوصيات فيزيك و شيميايي و حسي ماست شين بيوتيك
فاطمه رحمانی 2019