گروه بهداشت و تغذیه دام و طیور - دانشکده دامپزشکی
- گروه آموزشی انگل شناسی
- گروه مامایی و بیماریهای تولید مثل دام
- گروه بهداشت و تغذیه دام و طیور
- گروه بهداشت و بیماریهای آبزیان
- گروه علوم پایه
- گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
- گروه پاتولوژی
- میکروبیولوژی و ایمونولوژی
- گروه بیماری های داخلی
- گروه بهداشت و بیماری های پرندگان
- گروه علوم زیستی مقایسه ای
- گروه جراحی و رادیولوژی
گروه بهداشت و تغذیه دام و طیور
اهداف گروه:
۱- آموزش دانشجویان دامپزشکی عمومی و تخصصی در زمینه مدیریت بهداشت دامپروری و مرغداری
۲- آموزش و پژوهش در زمینه پیشگیری از بیماریهای انواع حیوانات از طریق مبانی مدیریت صحیح بهداشتی
۳- آموزش و پژوهش در زمینه مدیریت و بهداشت تغذیه دام و طیور
۴- ارائه خدمات با هدف کنترل و پیشگیری از بیماریهای دام و طیور
طول دوره :
در حال حاضر علاوه بر تدریس به دانشجویان دکترای عمومی دامپزشکی، دوره دکتری تخصصی بهداشت خوراک دام هم در گروه بهداشت و تغذیه دام و طیور ارائه میشود. این دوره PhD حدوداً ۴ سال به طول میانجامد.
نقش و توانایی فارغالتحصیلان:
۱- مدیریت بهداشتی دامداریهای صنعتی
۲- مدیریت بهداشتی مرغداریهای صنعتی
۳- ارائه راهکارهای مدیریتی برای پیشگیری از بیماریهای دام وطیور
۴- آنالیز خوراک دام وطیور با هدف پیشگیری از کمبودهای تغذیهای و یا پیشگیری از کاهش بازده تولید
۵- برنامه ریزی و مدیریت مجموعههای تولید خوراک دام و طیور
۶- شناسایی و تشخیص مخاطرات بهداشتی در تولید خوراک و دام سالم
۷- ارائه راهکارهای مدیریتی و فنی برای کاهش مخاطرات بهداشتی تولید
اساتید