پروفایل اساتید - دانشکده دامپزشکی vetmed
دانشیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/09/14
علی میثاقی
دانشکده دامپزشکی / بهداشت و کنترل مواد غذایی
رساله های دکتری
-
اثر فیلم های کربوکسی متیل سلولز-موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس میخک بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
سمانه خانی 1402 -
تاثیر دوسویه پروبیوتیکی
هدی حسن وند 1402 -
مطالعه تاثیر سویه
رضا اسدالله نژاد رودبنه 1402 -
" ا ثر درصدهای مختلف اسانس کاکوتی و لیزوزیم بر ویژگیهای شیمیایی و حسی سوسیس تازه"
فائزه یادگار 1402 -
"مطالعه اثر فیلمهای PLA حاوی اسانس زیره سیاه و نانو کیتوزان بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزا آلا"
رضا تیموری فرد 1402 -
مطالعه اثر فیلمهای PLA حاوی غلظتهای اسانس آویشن شیرازی و عصاره اتانولی بر موم بر برخی از باکتریهای بیماریهای غذا زاد
سمیرا فیاض فر 1402 -
مطالعه اثر اسانس سیر Allium sativuml نانو لیپوزومی بر بیان ژنی شیگاتوکسین 2 اشرشیاکلی o15:H7 در دمای 25 درجه سانتیگراد
فاطمه محمد خان 1402 -
مطالعه تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
ستاره کرکودی 1402 -
مطالعه تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس کازیی بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
فهیمه فیروزبخت 1402 -
بررسی اثر عصاره های آبی و الکلی گلبرگ زعفران به روی تعدادی از باکتری های پاتوژن مواد غذایی
لیلا اعظمی ساروکلایی 1402 -
ارزیابی فعالیت مهار رادیکالی و آنتی اکسیدانی عصاره زیره سبز ایرانی
مریم محمدیان تبریزی 1402 -
مطالعه تاثیر سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG روی رشد و انتروتوکسین زایی باکتری استافیلوکوکوس ارئوس 29213 ATCC
محمدرضا مختاری هویه 1402 -
اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید-کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین و زمان نگهداری گوشت مرغ
زهره رجبی 1402 -
اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیراز ی بر برخیویژگی های فیزیکی و مکانیکی
بهاره عبدی 1402 -
ارزیابی تجمع برخی فلزات سنگین در ماهیان خوراکی صید شده از خلیج گرگان با تاکید بر سلامت انسان و ارزیابی خطر سرطانزایی
تکتم باقری 1401 -
مطالعه خصوصیات پروبیوتیکی سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداشده از پنیر سنتی سیاهمزگی
عذرا فرهنگ فر 1401 -
مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه شتر بسته بندی شده به روش معمولی و MAP در دمای 4 درجه سانتی گراد
نجمه مقیمی 1401 -
مطالعه اثر فیلم های بر پایه PLA - پکتین حاوی در صدهای مختلف اسانس دارچین بر زمان ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچالی
سیدمهدی سرکشیک 1401 -
مطالعه تاثیر افزودن اسانس کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) و روغن های گیاهی بر ویژگیهای فیزیکی، ساختاری، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی فیلم بر پایه کیتوزان-موسیلاژ دانه کتان و کاربرد آن بر مدت زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی قزل آلا.
نگین کرمی 1399 -
تعیین اثر سمیت ژنومی - سمیت سلولی و جهش زایی عصاره اتانولی گیاه کاکوتی در مدل های کشت سلولی و باکتریایی
عسل احمدی 1399 -
اثر اسانس های آویشن باغی ،زنیان و دارچین روی آلودگی سالمونلا انتریتیدیس در خوراک و فلور باکتریایی دئو ونوم و برخی از خصوصیات مورفولوژیک روده جوجه های گوشتی
آرش یارمحمدی توسکی 1399 -
" مطالعه اثر درصدهای مختلف لیزوزیم و اسانس کاکوتی کوهی بر زمان نگهداری سوسیس تازه و لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده"
مریم آجورلو 1399 -
ارزیابی پتانسیل رشد لیستریامونوسیتوژنز در سبزیجات RTE و بررسی سویه های مختلف لیستریامونوسیتوژنز.
سونیا شجاع قره باغ 1398 -
مطالعه اثر فیلم پروبیوتیک کربوکسی متیل سلولز -کازئینات سدیم حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس روتری بر بقاء باکتری لیستریا مونوسیتوژنز و خصوصیات میکربی، شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا .
محیا مظفرذوق 1398 -
مطالعه پاسخ به استرس غلظت تحت کشنده اسانس کاکوتی در سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی جی
محبوبه باقری 1398 -
ارزیابی روش Reverse line blot در تشخیص نوع گوشت (تقلبات) در همبرگر در مقایسه با روش مرسوم واکنش زنجیره ای پلیمراز
ضیغم التغلبی 1397 -
مطالعه اولیه برخی ویژگیهای میکروبی و شیمیایی
فاضله طالبی 1397 -
تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.Essential oil) نانو لیپوزومی بر میزان بیان ژنی شیکاکولای O157:H7 در دمای 25درجه سانتیگراد
پریوش خسروی 1397 -
مطالعه اثر ضدمیکروبی بر پایه PLA حاوی غلظت های مختلف اسانس پونه کوهی و عصاره اتانولی بر موم بر برخی از باکتری های بیماریزای غذا زاد
معصومه سعیدی 1397 -
مطالعه اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید (PLA) حاوی اسانس نعناع ، زیره سیاه و نانو ذرات سلولز بر زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو در دمای یخچالی
فاضله طالبی 1397 -
.مطالعه اثرپوشش های خوراکی کیتوازن و جدایه پروتئینی آب پنیر حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سبز بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای
محمدرضا محمدیان 1397 -
بررسی ماندگاری گوشت مرغ به وسیله کربوکسی متیل سلولز نانو ذره اکسید روی در ترکیب با موسیلاژ بامیه
حمید محمدی 1397 -
مطالعه اثر ضد باکتریایی متابولیت ها و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی
محبوبه باقری 1397 -
مطالعه ژنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی، عوامل حدت و آنتروتوکسین های استافیلوکوکوس آرئوس جداشده از انواع غذاهای بیمارستانی در برخی از بیمارستان های شهر اصفهان
فرهاد صفرپوردهکردی 1397 -
تاثیر اسانس آویشن شیرازی Zataria multiflora boiss,essential oil نانولیپوزومی بر رشد و بیان ژنی شیگاتوکسین 2 اشرشیاکولای O157:H7
سید امین خطیبی 1396 -
تاثیر پروبیوتیکهابرروی بیان ژنی
مهنوش پارسایی مهر 1396 -
مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره اتانولی بر موم نانوذرات سلولزو اسانس کاکوتی کوهی بر خصوصیات میکروبی شیمیایی و حسی گوشت چرخ کرده گاو
نسیم شاویسی 1396 -
مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی غلظت های مختلف عصاره اتاتولی بره موم ، نانو الیاف سلولز و اسانس گیاه شاه اسپرم (Tanacetum Balsamita) بر برخی خصوصیات میکروبی ، شیمیایی و حسی در کالباس بسته بندی شده در خلاء
مینا خدایاری 1396 -
مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی روی رشد و تولید سیترینین بوسیله پنی سیلیوم سیترینوم در روند نگهداری پنیر سفید
فاطمه اکرمی مهاجری 1396 -
ارزیابی شیمیایی اسانس مرزه
فهیمه توریان 1396 -
بررسی اثر مهار کنندگی مخمرهای اوتالیزم
پیمان قجر بیگی 1396 -
اثر اسانس شیرازی بر بیان ژنی انتروتوکسین Aاستافیلوکوکوس ارئوس
مریم عزیزخانی 1396 -
غربالگری لاکتوباسیلوس های جداشده
هادی ملکی 1396 -
مطالعه اثر فیلم های بر پایه پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی، عصاره اتانولی بره موم و نانو ذرات سلولز بر میزان نگهداری کالباس بسته بندی شده در شرایط خلاء
محمدرضا رضائی گلستانی 1396 -
اندازه گیری کمی افلا توکسین B1
آزاده بیضائی 1396 -
بررسی کمی وکیفی اسانس وعصاره گیاه
نبی شریعتی فر 1396 -
تولید پروتئین نو ترکبیب هیرودین (Hirudin) بوسیله مخمر پروبیوتیک ساکارومایسس بولاردی
حسن حامدی 1396 -
مطالعه بقائ باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس میکروکپسوله شده با آلژینات و کیتوزان در شرایط شبه سازی شده معدی - روده ای و در مدل نوشیدنی
سپیده عباس زاده 1396 -
تاثیر همزمانی سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس کازئی (L.casei) و اسانس سیر (Allium sativum L) بر روی میزان بیان ژنی شیگاتوکسین 2 در اشرشیاکلی O157:H7
مهدی طاهری 1396
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره های آبی و اتانولی پودر میوه بلوط منطقه زاگرس (Quercus infectoria sub boisseri ) بر روی کیفیت میکروبی گوشت چرخ شده گوساله در دمای یخچالی
کیمیا بهرامی نژاد 1403 -
بررسی اثر استفاده از آرد دانه ی دال عدس و دانه ی ماش به جای آرد سوخاری گندم و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کم گوشت
مریم احمدی 1402 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس دارچین برروی ویژگی های میکروبی و حسی و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه بر پایه گوشت گاو
حسن باقری هارونی 1401 -
مطالعه اثر فیلم های ژلاتینی حاوی پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر روی رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز همچنین افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان در دمای یخچال
هستی ادیب 1401 -
مطالعه اثر پوشش ژلاتین حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ولاکتوباسیلوس روتری بربقا لیستریا مونوسایتوژنز در فیله مرغ
ناهید حاجی صادقی 1400 -
ارزیابی اثر پودر قارچ گانودرما برزنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم وخصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی پنیرفتا
سها آقائیان 1399 -
مطالعه اثر پودر میوه گیاه بامیه( هیبیسکوآس اسکولنتوس ) بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، حسی و فیزیکوشیمیایی ماست
لیلا عباسی 1399 -
تاثیر و بکارگیری سیستم Fssc22000 بر کیفیت میکروبی سه نوع غذای سرد کادر پرواز و مسافر در یکی از کتیرینگ های هواپیمایی
پرستو باقری فر 1398 -
مطالعه اثر عصاره آناتولی آلوورا بر رشد و تولید آفلاتوکسین آسپدژیلوس پارازیتیکوس
حسین فروزانفرد 1398 -
مطالعه اثر پوشش ژلاتین حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس روتری بر زمان ماندگاری فیله مرغ
روح الله کمال 1398 -
اثر پوشش نانو کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر زمان نگهداری فیله مرغ و کنترل اشریشیاکولای O157 H7 در دمای یخچالی
عزیز الرحمن خالد 1398 -
مطالعه میکروبی و شیمایی حلوی شیر تولیدشده از پوست ساقه درخت انجیر و مقایسه با حلوی شیر تولید شده از قارچ اوریکولاریا یا اوریکولا
پونه سیاه منصوری 1398