علی میثاقی

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/14

علی میثاقی

دانشکده دامپزشکی / بهداشت و کنترل مواد غذایی

رساله های دکتری

  1. اثر فیلم های کربوکسی متیل سلولز-موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس میخک بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
    سمانه خانی 1402
  2. تاثیر دوسویه پروبیوتیکی
    هدی حسن وند 1402
  3. مطالعه تاثیر سویه
    رضا اسدالله نژاد رودبنه 1402
  4. " ا ثر درصدهای مختلف اسانس کاکوتی و لیزوزیم بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی سوسیس تازه"
    فائزه یادگار 1402
  5. "مطالعه اثر فیلم‌های PLA حاوی اسانس زیره سیاه و نانو کیتوزان بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزا آلا"
    رضا تیموری فرد 1402
  6. مطالعه اثر فیلمهای PLA حاوی غلظتهای اسانس آویشن شیرازی و عصاره اتانولی بر موم بر برخی از باکتریهای بیماریهای غذا زاد
    سمیرا فیاض فر 1402
  7. مطالعه اثر اسانس سیر Allium sativuml نانو لیپوزومی بر بیان ژنی شیگاتوکسین 2 اشرشیاکلی o15:H7 در دمای 25 درجه سانتیگراد
    فاطمه محمد خان 1402
  8. مطالعه تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
    ستاره کرکودی 1402
  9. مطالعه تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس کازیی بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
    فهیمه فیروزبخت 1402
  10. بررسی اثر عصاره های آبی و الکلی گلبرگ زعفران به روی تعدادی از باکتری های پاتوژن مواد غذایی
    لیلا اعظمی ساروکلایی 1402
  11. ارزیابی فعالیت مهار رادیکالی و آنتی اکسیدانی عصاره زیره سبز ایرانی
    مریم محمدیان تبریزی 1402
  12. مطالعه تاثیر سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG روی رشد و انتروتوکسین زایی باکتری استافیلوکوکوس ارئوس 29213 ATCC
    محمدرضا مختاری هویه 1402
  13. اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید-کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین و زمان نگهداری گوشت مرغ
    زهره رجبی 1402
  14. اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیراز ی بر برخیویژگی های فیزیکی و مکانیکی
    بهاره عبدی 1402
  15. ارزیابی تجمع برخی فلزات سنگین در ماهیان خوراکی صید شده از خلیج گرگان با تاکید بر سلامت انسان و ارزیابی خطر سرطانزایی
    تکتم باقری 1401
  16. مطالعه خصوصیات پروبیوتیکی سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداشده از پنیر سنتی سیاهمزگی
    عذرا فرهنگ فر 1401
  17. مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه شتر بسته بندی شده به روش معمولی و MAP در دمای 4 درجه سانتی گراد
    نجمه مقیمی 1401
  18. مطالعه اثر فیلم های بر پایه PLA - پکتین حاوی در صدهای مختلف اسانس دارچین بر زمان ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچالی
    سیدمهدی سرکشیک 1401
  19. مطالعه تاثیر افزودن اسانس کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) و روغن های گیاهی بر ویژگیهای فیزیکی، ساختاری، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی فیلم بر پایه کیتوزان-موسیلاژ دانه کتان و کاربرد آن بر مدت زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی قزل آلا.
    نگین کرمی 1399
  20. تعیین اثر سمیت ژنومی - سمیت سلولی و جهش زایی عصاره اتانولی گیاه کاکوتی در مدل های کشت سلولی و باکتریایی
    عسل احمدی 1399
  21. اثر اسانس های آویشن باغی ،زنیان و دارچین روی آلودگی سالمونلا انتریتیدیس در خوراک و فلور باکتریایی دئو ونوم و برخی از خصوصیات مورفولوژیک روده جوجه های گوشتی
    آرش یارمحمدی توسکی 1399
  22. " مطالعه اثر درصدهای مختلف لیزوزیم و اسانس کاکوتی کوهی بر زمان نگهداری سوسیس تازه و لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده"
    مریم آجورلو 1399
  23. ارزیابی پتانسیل رشد لیستریامونوسیتوژنز در سبزیجات RTE و بررسی سویه های مختلف لیستریامونوسیتوژنز.
    سونیا شجاع قره باغ 1398
  24. مطالعه اثر فیلم پروبیوتیک کربوکسی متیل سلولز -کازئینات سدیم حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس روتری بر بقاء باکتری لیستریا مونوسیتوژنز و خصوصیات میکربی، شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا .
    محیا مظفرذوق 1398
  25. مطالعه پاسخ به استرس غلظت تحت کشنده اسانس کاکوتی در سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی جی
    محبوبه باقری 1398
  26. ارزیابی روش Reverse line blot در تشخیص نوع گوشت (تقلبات) در همبرگر در مقایسه با روش مرسوم واکنش زنجیره ای پلیمراز
    ضیغم التغلبی 1397
  27. مطالعه اولیه برخی ویژگیهای میکروبی و شیمیایی
    فاضله طالبی 1397
  28. تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.Essential oil) نانو لیپوزومی بر میزان بیان ژنی شیکاکولای O157:H7 در دمای 25درجه سانتیگراد
    پریوش خسروی 1397
  29. مطالعه اثر ضدمیکروبی بر پایه PLA حاوی غلظت های مختلف اسانس پونه کوهی و عصاره اتانولی بر موم بر برخی از باکتری های بیماریزای غذا زاد
    معصومه سعیدی 1397
  30. مطالعه اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید (PLA) حاوی اسانس نعناع ، زیره سیاه و نانو ذرات سلولز بر زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو در دمای یخچالی
    فاضله طالبی 1397
  31. .مطالعه اثرپوشش های خوراکی کیتوازن و جدایه پروتئینی آب پنیر حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سبز بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای
    محمدرضا محمدیان 1397
  32. بررسی ماندگاری گوشت مرغ به وسیله کربوکسی متیل سلولز نانو ذره اکسید روی در ترکیب با موسیلاژ بامیه
    حمید محمدی 1397
  33. مطالعه اثر ضد باکتریایی متابولیت ها و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی
    محبوبه باقری 1397
  34. مطالعه ژنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی، عوامل حدت و آنتروتوکسین های استافیلوکوکوس آرئوس جداشده از انواع غذاهای بیمارستانی در برخی از بیمارستان های شهر اصفهان
    فرهاد صفرپوردهکردی 1397
  35. تاثیر اسانس آویشن شیرازی Zataria multiflora boiss,essential oil نانولیپوزومی بر رشد و بیان ژنی شیگاتوکسین 2 اشرشیاکولای O157:H7
    سید امین خطیبی 1396
  36. تاثیر پروبیوتیکهابرروی بیان ژنی
    مهنوش پارسایی مهر 1396
  37. مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره اتانولی بر موم نانوذرات سلولزو اسانس کاکوتی کوهی بر خصوصیات میکروبی شیمیایی و حسی گوشت چرخ کرده گاو
    نسیم شاویسی 1396
  38. مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی غلظت های مختلف عصاره اتاتولی بره موم ، نانو الیاف سلولز و اسانس گیاه شاه اسپرم (Tanacetum Balsamita) بر برخی خصوصیات میکروبی ، شیمیایی و حسی در کالباس بسته بندی شده در خلاء
    مینا خدایاری 1396
  39. مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی روی رشد و تولید سیترینین بوسیله پنی سیلیوم سیترینوم در روند نگهداری پنیر سفید
    فاطمه اکرمی مهاجری 1396
  40. ارزیابی شیمیایی اسانس مرزه
    فهیمه توریان 1396
  41. بررسی اثر مهار کنندگی مخمرهای اوتالیزم
    پیمان قجر بیگی 1396
  42. اثر اسانس شیرازی بر بیان ژنی انتروتوکسین Aاستافیلوکوکوس ارئوس
    مریم عزیزخانی 1396
  43. غربالگری لاکتوباسیلوس های جداشده
    هادی ملکی 1396
  44. مطالعه اثر فیلم های بر پایه پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی، عصاره اتانولی بره موم و نانو ذرات سلولز بر میزان نگهداری کالباس بسته بندی شده در شرایط خلاء
    محمدرضا رضائی گلستانی 1396
  45. اندازه گیری کمی افلا توکسین B1
    آزاده بیضائی 1396
  46. بررسی کمی وکیفی اسانس وعصاره گیاه
    نبی شریعتی فر 1396
  47. تولید پروتئین نو ترکبیب هیرودین (Hirudin) بوسیله مخمر پروبیوتیک ساکارومایسس بولاردی
    حسن حامدی 1396
  48. مطالعه بقائ باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس میکروکپسوله شده با آلژینات و کیتوزان در شرایط شبه سازی شده معدی - روده ای و در مدل نوشیدنی
    سپیده عباس زاده 1396
  49. تاثیر همزمانی سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس کازئی (L.casei) و اسانس سیر (Allium sativum L) بر روی میزان بیان ژنی شیگاتوکسین 2 در اشرشیاکلی O157:H7
    مهدی طاهری 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره های آبی و اتانولی پودر میوه بلوط منطقه زاگرس (Quercus infectoria sub boisseri ) بر روی کیفیت میکروبی گوشت چرخ شده گوساله در دمای یخچالی
    کیمیا بهرامی نژاد 1403
  2. بررسی اثر استفاده از آرد دانه ی دال عدس و دانه ی ماش به جای آرد سوخاری گندم و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کم گوشت
    مریم احمدی 1402
  3. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس دارچین برروی ویژگی های میکروبی و حسی و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه بر پایه گوشت گاو
    حسن باقری هارونی 1401
  4. مطالعه اثر فیلم های ژلاتینی حاوی پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر روی رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز همچنین افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان در دمای یخچال
    هستی ادیب 1401
  5. مطالعه اثر پوشش ژلاتین حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ولاکتوباسیلوس روتری بربقا لیستریا مونوسایتوژنز در فیله مرغ
    ناهید حاجی صادقی 1400
  6. ارزیابی اثر پودر قارچ گانودرما برزنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم وخصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی پنیرفتا
    سها آقائیان 1399
  7. مطالعه اثر پودر میوه گیاه بامیه( هیبیسکوآس اسکولنتوس ) بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، حسی و فیزیکوشیمیایی ماست
    لیلا عباسی 1399
  8. تاثیر و بکارگیری سیستم Fssc22000 بر کیفیت میکروبی سه نوع غذای سرد کادر پرواز و مسافر در یکی از کتیرینگ های هواپیمایی
    پرستو باقری فر 1398
  9. مطالعه اثر عصاره آناتولی آلوورا بر رشد و تولید آفلاتوکسین آسپدژیلوس پارازیتیکوس
    حسین فروزانفرد 1398
  10. مطالعه اثر پوشش ژلاتین حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس روتری بر زمان ماندگاری فیله مرغ
    روح الله کمال 1398
  11. اثر پوشش نانو کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر زمان نگهداری فیله مرغ و کنترل اشریشیاکولای O157 H7 در دمای یخچالی
    عزیز الرحمن خالد 1398
  12. مطالعه میکروبی و شیمایی حلوی شیر تولیدشده از پوست ساقه درخت انجیر و مقایسه با حلوی شیر تولید شده از قارچ اوریکولاریا یا اوریکولا
    پونه سیاه منصوری 1398