099-07-25
|
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی
|
2 |
هرهفته, 13:00-14:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
103-07-25
|
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی
|
2 |
هرهفته, 10:00-12:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
012-07-75
|
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی)
|
2 |
هرهفته, 08:00-10:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
012-07-75
|
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی)
|
2 |
هرهفته, 08:00-10:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
012-07-75
|
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی)
|
2 |
هرهفته, 14:00-16:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
012-07-75
|
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی)
|
2 |
هرهفته, 08:00-10:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
069-07-75
|
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی
|
2 |
هرهفته, 10:00-12:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
165-07-75
|
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی
|
2 |
هرهفته, 13:00-15:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |