پروفایل اساتید - دانشکده دامپزشکی vetmed
دانشیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/09/14
حسن گندمی نصرآبادی
دانشکده دامپزشکی / بهداشت و کنترل مواد غذایی
رساله های دکتری
-
مطالعه اثر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر- نانوکیتوزان- نانوسلولز حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی
صداقت شیرزاد 1402 -
مطالعه اثر پوشش کیتوزان حاوی اسانس کاکوتی کوهی بر برخی خصوصیات میکروبی فیله مرغ
شیرین حسن 1402 -
تاثیر دوسویه پروبیوتیکی
هدی حسن وند 1402 -
مطالعه اثر ترکیبی اسانسهای زنیان
عسل احمدی 1402 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس زیره سیاه بر زمان ماندگاری سوسیس تازه و زنده مانی باسیلوس کواگولانس تلقیحی
مهسا دهنوی 1402 -
بررسی وجود آلودگی پنیرساهمزگی به لیستر یا مونوسیتوجنز
سپیده فلاح 1402 -
تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
امیررضا حجاربرق 1402 -
مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر بیان ژن شیگاتوکسین 2 در انتروهموراژیک اشرشیاکلی O157:H7
مریم عطایی 1402 -
مطالعه تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
ستاره کرکودی 1402 -
بررسی اثر عصاره های آبی و الکلی گلبرگ زعفران به روی تعدادی از باکتری های پاتوژن مواد غذایی
لیلا اعظمی ساروکلایی 1402 -
مطالعه تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس کازیی بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
فهیمه فیروزبخت 1402 -
اثر ضد میکروبی فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتری های بیماری زای غذازاد
سما شریفی 1402 -
تولید شیر گیاهی پروبیوتیک فراسودمند از جو دوسر با استفاده از تیمارهای جوانه زنی، آنزیمی، اسیدی و تخمیر بر پایه بستر جامد
نیما بابلانی مقدم 1401 -
مطالعه اثر عصاره چای سبز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس میکروکپسوله شده با آلرژینات-کیتوزان در بستنی سیمبیوتیک
لیلا خاجی 1401 -
مطالعه اثر میکروکپسوله کردن با آلژینات-کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در بستنی پروبیوتیکی
مایسا اق 1401 -
مطالعه خصوصیات پروبیوتیکی سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداشده از پنیر سنتی سیاهمزگی
عذرا فرهنگ فر 1401 -
مطالعه اثر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس و باکتری های اشریشیاکلی و لیستریا مونوسایتوژنز و ارزیابی در خصوصیات حسی پنیرسفید ایرانی در 60 روز نگه داری
مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 1401 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویزگی های میکروبی، شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت بوقلمون در بسته بندی معمولی و اتمسفر اصلاح شده
سمیرا فیاض فر 1400 -
مطالعه استرس اسانس کاکوتی کوهی و ریزپوشانی با آلزینات - کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی فیزیک و شیمائی ماست پروبیوتیک
نفیسه علی قاضی کلهرودی 1400 -
تعیین اثر سمیت ژنومی - سمیت سلولی و جهش زایی عصاره اتانولی گیاه کاکوتی در مدل های کشت سلولی و باکتریایی
عسل احمدی 1399 -
جداسازی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک از شیر شتر و مطالعه ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی اکسیدانی آن
محمد رضائی 1399 -
مطالعه پاسخ به استرس غلظت تحت کشنده اسانس کاکوتی در سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی جی
محبوبه باقری 1398 -
مطالعه اثر سمیت سلولی و سرطان زایی عصاره های مختلف گیاه گلپر در شرایط برون تنی
زهرا امانی 1398 -
ارزیابی روش Reverse line blot در تشخیص نوع گوشت (تقلبات) در همبرگر در مقایسه با روش مرسوم واکنش زنجیره ای پلیمراز
ضیغم التغلبی 1397 -
بررسی اثرات
مجتبی رجبیان 1397 -
اثر اسانس
ای ناز یمرلی 1397 -
اثر ترکیبی اسانسهای زنیان و گلپوره بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی
معصومه دلیجه 1397 -
مطالعه اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید (PLA) حاوی اسانس نعناع ، زیره سیاه و نانو ذرات سلولز بر زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو در دمای یخچالی
فاضله طالبی 1397 -
مطالعه اثر ضد باکتریایی متابولیت ها و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی
محبوبه باقری 1397 -
مطالعه ژنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی، عوامل حدت و آنتروتوکسین های استافیلوکوکوس آرئوس جداشده از انواع غذاهای بیمارستانی در برخی از بیمارستان های شهر اصفهان
فرهاد صفرپوردهکردی 1397 -
بررسی تاثیر اسانس زیره سیاه (Bunium Persiecum Boiss) بر کاهش تولید هیستامین و تیرامین و پروفایل میکروبی پنیر گودا
پگاه طاهرخانی 1396 -
مطالعه زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده با آلرژینات کلسیم- کیتوزان ونانو ذرات اودوراژیت تحت شرایط شبیه سازی شده معدی - روده ای در طی نگهداری در ماست و دوغ
هادی پورجعفر 1396 -
اثر اسانس شیرازی بر بیان ژنی انتروتوکسین Aاستافیلوکوکوس ارئوس
مریم عزیزخانی 1396 -
مطالعه اثر پروپولیس واسانس آویشن شیرازی
مریم عطائی 1396 -
تاثیر همزمانی سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس کازئی (L.casei) و اسانس سیر (Allium sativum L) بر روی میزان بیان ژنی شیگاتوکسین 2 در اشرشیاکلی O157:H7
مهدی طاهری 1396 -
اثر عصاره آبی چای سبز نانوکپسوله بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدو باکتربوم لاکتیس و خواص حسی بستنی سیمبیوتیک
بهشاد نوع دوست 1396 -
بررسی خصوصیات شیمیایی ومیکروبی پنیرسیاهمزگی(پنیر سنتی استان گیلان )وجدا سازی باکتریهای اسید لاکتیک با استفاده از روشهای کشت و آنالیز 16rDNA
راضیه پرتوی 1396 -
مطالعه بقائ باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس میکروکپسوله شده با آلژینات و کیتوزان در شرایط شبه سازی شده معدی - روده ای و در مدل نوشیدنی
سپیده عباس زاده 1396
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
ارزیابی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز - موسیلاژ ریشه ختمی حاوی اسانس رزماری بر زمان نگهداری گوشت چرخ کرده مرغ
مهگل احمدیان 1403 -
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده با موسیلاژ دانه چیا در دوغ طی مدت زمان نگهداری
محمدامین ملک محمدی 1403 -
بهینه سازی تولید نانوذرات عصاره ی اتانولی کاکوتی کوهی با استفاده از کیتوزان و صمغ عربی و بررسی خصوصیات ضد اکسیدانی و ضد میکروبی آن
آنیتا احترامی 1402 -
اثر پوشش ضد میکروبی کیتوزان و اسانس آویشن شیرازی در افزایش مدت زمان ماندگاری فیله مرغ
فرشته قدمی 1402 -
ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
مینا کارگزاری 1402 -
ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی ریز جلیک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی پروبیوتیک
سحر رفان 1401 -
مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس ریز پوشانی شده بازانتان - کیتوزان در آب انبه
نگین جعفری 1401 -
مطالعه ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوژان بر بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس تحت استرس های فیزیکوشیمیایی
زینب ارباب 1401 -
زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس LA5 ریزپوشانی شده با زانتان- کیتوژان - آلژینات در شرایط اسیدی حرارت صفرا نمک معدی روده ای
سوده حسین پور 1401 -
مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ال ای 5 ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوزان - الژینات در اب سیب
کیمیا جلالی 1401 -
مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG ریزپوشانی شده با زانتان و کیتوزان در آب سیب
مرجان قاسملو 1400 -
بررسی توانایی اتصال و کاهش آفلاتوکسینM1 توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم های جدا شده از پنیر سیاه مزگی
مهشید عرفانپور 1400 -
ارزیابی اثر پودر قارچ گانودرما برزنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم وخصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی پنیرفتا
سها آقائیان 1399 -
مطالعه میکروبی و شیمایی حلوی شیر تولیدشده از پوست ساقه درخت انجیر و مقایسه با حلوی شیر تولید شده از قارچ اوریکولاریا یا اوریکولا
پونه سیاه منصوری 1398 -
اثر عصاره آبی استویا ریبودیانا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیقیدیوم میکرو کپسوله شده با آلرژینات و کیتوزان و بررسی خصوصیات حسی در بستنی سیمبیوتیک
سید عطاء الحق بنوری 1398 -
ارزیابی اثر پودر قارچ اوریکولار یا اوریکولا بر زنده مانی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی و فیزیوشیمیایی ماست سینبیوتیک
آزیتا فرکی 1398 -
مطالعه فعالیت لخته گی و عملکرد پروتئولیتگی قارچ اوریکولاریا اوریکولا و پتانسیل آن در تولید پنیر فتا
مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 1398 -
تاثیر جاذب اکسیژن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس وبیفیدیوباکتریوم بیفیدوم در پنیر فتا
ساناز امید 1398 -
مطالعه اثر عصاره ای چای سبز بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و خصوصیات فیزیک و شیمیایی و حسی ماست شین بیوتیک
فاطمه رحمانی 1397