حسن گندمی نصرآبادی

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/14

حسن گندمی نصرآبادی

دانشکده دامپزشکی / بهداشت و کنترل مواد غذایی

رساله های دکتری

  1. مطالعه اثر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر- نانوکیتوزان- نانوسلولز حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی
    صداقت شیرزاد 1402
  2. مطالعه اثر پوشش کیتوزان حاوی اسانس کاکوتی کوهی بر برخی خصوصیات میکروبی فیله مرغ
    شیرین حسن 1402
  3. تاثیر دوسویه پروبیوتیکی
    هدی حسن وند 1402
  4. مطالعه اثر ترکیبی اسانسهای زنیان
    عسل احمدی 1402
  5. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس زیره سیاه بر زمان ماندگاری سوسیس تازه و زنده مانی باسیلوس کواگولانس تلقیحی
    مهسا دهنوی 1402
  6. بررسی وجود آلودگی پنیرساهمزگی به لیستر یا مونوسیتوجنز
    سپیده فلاح 1402
  7. تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
    امیررضا حجاربرق 1402
  8. مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر بیان ژن شیگاتوکسین 2 در انتروهموراژیک اشرشیاکلی O157:H7
    مریم عطایی 1402
  9. مطالعه تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
    ستاره کرکودی 1402
  10. بررسی اثر عصاره های آبی و الکلی گلبرگ زعفران به روی تعدادی از باکتری های پاتوژن مواد غذایی
    لیلا اعظمی ساروکلایی 1402
  11. مطالعه تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس کازیی بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
    فهیمه فیروزبخت 1402
  12. اثر ضد میکروبی فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتری های بیماری زای غذازاد
    سما شریفی 1402
  13. تولید شیر گیاهی پروبیوتیک فراسودمند از جو دوسر با استفاده از تیمارهای جوانه زنی، آنزیمی، اسیدی و تخمیر بر پایه بستر جامد
    نیما بابلانی مقدم 1401
  14. مطالعه اثر عصاره چای سبز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس میکروکپسوله شده با آلرژینات-کیتوزان در بستنی سیمبیوتیک
    لیلا خاجی 1401
  15. مطالعه اثر میکروکپسوله کردن با آلژینات-کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در بستنی پروبیوتیکی
    مایسا اق 1401
  16. مطالعه خصوصیات پروبیوتیکی سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداشده از پنیر سنتی سیاهمزگی
    عذرا فرهنگ فر 1401
  17. مطالعه اثر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس و باکتری های اشریشیاکلی و لیستریا مونوسایتوژنز و ارزیابی در خصوصیات حسی پنیرسفید ایرانی در 60 روز نگه داری
    مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 1401
  18. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویزگی های میکروبی، شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت بوقلمون در بسته بندی معمولی و اتمسفر اصلاح شده
    سمیرا فیاض فر 1400
  19. مطالعه استرس اسانس کاکوتی کوهی و ریزپوشانی با آلزینات - کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی فیزیک و شیمائی ماست پروبیوتیک
    نفیسه علی قاضی کلهرودی 1400
  20. تعیین اثر سمیت ژنومی - سمیت سلولی و جهش زایی عصاره اتانولی گیاه کاکوتی در مدل های کشت سلولی و باکتریایی
    عسل احمدی 1399
  21. جداسازی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک از شیر شتر و مطالعه ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی اکسیدانی آن
    محمد رضائی 1399
  22. مطالعه پاسخ به استرس غلظت تحت کشنده اسانس کاکوتی در سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی جی
    محبوبه باقری 1398
  23. مطالعه اثر سمیت سلولی و سرطان زایی عصاره های مختلف گیاه گلپر در شرایط برون تنی
    زهرا امانی 1398
  24. ارزیابی روش Reverse line blot در تشخیص نوع گوشت (تقلبات) در همبرگر در مقایسه با روش مرسوم واکنش زنجیره ای پلیمراز
    ضیغم التغلبی 1397
  25. بررسی اثرات
    مجتبی رجبیان 1397
  26. اثر اسانس
    ای ناز یمرلی 1397
  27. اثر ترکیبی اسانسهای زنیان و گلپوره بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی
    معصومه دلیجه 1397
  28. مطالعه اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید (PLA) حاوی اسانس نعناع ، زیره سیاه و نانو ذرات سلولز بر زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو در دمای یخچالی
    فاضله طالبی 1397
  29. مطالعه اثر ضد باکتریایی متابولیت ها و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی
    محبوبه باقری 1397
  30. مطالعه ژنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی، عوامل حدت و آنتروتوکسین های استافیلوکوکوس آرئوس جداشده از انواع غذاهای بیمارستانی در برخی از بیمارستان های شهر اصفهان
    فرهاد صفرپوردهکردی 1397
  31. بررسی تاثیر اسانس زیره سیاه (Bunium Persiecum Boiss) بر کاهش تولید هیستامین و تیرامین و پروفایل میکروبی پنیر گودا
    پگاه طاهرخانی 1396
  32. مطالعه زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده با آلرژینات کلسیم- کیتوزان ونانو ذرات اودوراژیت تحت شرایط شبیه سازی شده معدی - روده ای در طی نگهداری در ماست و دوغ
    هادی پورجعفر 1396
  33. اثر اسانس شیرازی بر بیان ژنی انتروتوکسین Aاستافیلوکوکوس ارئوس
    مریم عزیزخانی 1396
  34. مطالعه اثر پروپولیس واسانس آویشن شیرازی
    مریم عطائی 1396
  35. تاثیر همزمانی سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس کازئی (L.casei) و اسانس سیر (Allium sativum L) بر روی میزان بیان ژنی شیگاتوکسین 2 در اشرشیاکلی O157:H7
    مهدی طاهری 1396
  36. اثر عصاره آبی چای سبز نانوکپسوله بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدو باکتربوم لاکتیس و خواص حسی بستنی سیمبیوتیک
    بهشاد نوع دوست 1396
  37. بررسی خصوصیات شیمیایی ومیکروبی پنیرسیاهمزگی(پنیر سنتی استان گیلان )وجدا سازی باکتریهای اسید لاکتیک با استفاده از روشهای کشت و آنالیز 16rDNA
    راضیه پرتوی 1396
  38. مطالعه بقائ باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس میکروکپسوله شده با آلژینات و کیتوزان در شرایط شبه سازی شده معدی - روده ای و در مدل نوشیدنی
    سپیده عباس زاده 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. ارزیابی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز - موسیلاژ ریشه ختمی حاوی اسانس رزماری بر زمان نگهداری گوشت چرخ کرده مرغ
    مهگل احمدیان 1403
  2. بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده با موسیلاژ دانه چیا در دوغ طی مدت زمان نگهداری
    محمدامین ملک محمدی 1403
  3. بهینه سازی تولید نانوذرات عصاره ی اتانولی کاکوتی کوهی با استفاده از کیتوزان و صمغ عربی و بررسی خصوصیات ضد اکسیدانی و ضد میکروبی آن
    آنیتا احترامی 1402
  4. اثر پوشش ضد میکروبی کیتوزان و اسانس آویشن شیرازی در افزایش مدت زمان ماندگاری فیله مرغ
    فرشته قدمی 1402
  5. ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
    مینا کارگزاری 1402
  6. ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی ریز جلیک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی پروبیوتیک
    سحر رفان 1401
  7. مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس ریز پوشانی شده بازانتان - کیتوزان در آب انبه
    نگین جعفری 1401
  8. مطالعه ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوژان بر بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس تحت استرس های فیزیکوشیمیایی
    زینب ارباب 1401
  9. زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس LA5 ریزپوشانی شده با زانتان- کیتوژان - آلژینات در شرایط اسیدی حرارت صفرا نمک معدی روده ای
    سوده حسین پور 1401
  10. مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ال ای 5 ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوزان - الژینات در اب سیب
    کیمیا جلالی 1401
  11. مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG ریزپوشانی شده با زانتان و کیتوزان در آب سیب
    مرجان قاسملو 1400
  12. بررسی توانایی اتصال و کاهش آفلاتوکسینM1 توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم های جدا شده از پنیر سیاه مزگی
    مهشید عرفانپور 1400
  13. ارزیابی اثر پودر قارچ گانودرما برزنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم وخصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی پنیرفتا
    سها آقائیان 1399
  14. مطالعه میکروبی و شیمایی حلوی شیر تولیدشده از پوست ساقه درخت انجیر و مقایسه با حلوی شیر تولید شده از قارچ اوریکولاریا یا اوریکولا
    پونه سیاه منصوری 1398
  15. اثر عصاره آبی استویا ریبودیانا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیقیدیوم میکرو کپسوله شده با آلرژینات و کیتوزان و بررسی خصوصیات حسی در بستنی سیمبیوتیک
    سید عطاء الحق بنوری 1398
  16. ارزیابی اثر پودر قارچ اوریکولار یا اوریکولا بر زنده مانی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی و فیزیوشیمیایی ماست سینبیوتیک
    آزیتا فرکی 1398
  17. مطالعه فعالیت لخته گی و عملکرد پروتئولیتگی قارچ اوریکولاریا اوریکولا و پتانسیل آن در تولید پنیر فتا
    مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 1398
  18. تاثیر جاذب اکسیژن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس وبیفیدیوباکتریوم بیفیدوم در پنیر فتا
    ساناز امید 1398
  19. مطالعه اثر عصاره ای چای سبز بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و خصوصیات فیزیک و شیمیایی و حسی ماست شین بیوتیک
    فاطمه رحمانی 1397