159-07-25
|
بیماری های قابل انتقال به انسان از فرآورده های شیلاتی
|
1 |
هرهفته, 13:00-15:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
164-07-25
|
بیماری های تغذیه ای آبزیان
|
1 |
هرهفته, 13:00-14:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
171-07-25
|
بیماری های قارچی آبزیان
|
2 |
هفته هاي زوج , 10:00-11:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
172-07-25
|
کارورزی درمانگاهی 1
|
2 |
هفته هاي زوج , 08:00-10:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
092-01-75
|
ماهی شناسی
|
2 |
هرهفته, 08:00-09:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
092-01-75
|
ماهی شناسی
|
2 |
هرهفته, 08:00-09:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
092-01-75
|
ماهی شناسی
|
2 |
هرهفته, 08:00-09:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
169-01-75
|
فیزیولوژی آبزیان
|
2 |
هرهفته, 13:00-14:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
175-01-75
|
کارورزی بهداشت و بیماری های آبزیان
|
1 |
, -
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
176-01-75
|
تغذیه اختصاصی آبزیان
|
1 |
هرهفته, 14:00-15:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
077-05-75
|
بیماری های قابل انتقال به انسان از فرآورده های شیلاتی
|
1 |
هرهفته, 13:00-15:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
119-05-75
|
بیماری های تغذیه ای آبزیان
|
1 |
هرهفته, 13:00-15:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
126-05-75
|
بیماری های قارچی آبزیان
|
2 |
هرهفته, 10:00-12:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
130-05-75
|
کارورزی درمانگاهی 2
|
2 |
, -
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
131-05-75
|
تغذیه آبزیان
|
1 |
هرهفته, 10:00-12:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |