099-07-25
|
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی
|
2 |
هرهفته, 13:00-14:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
143-07-25
|
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته
|
3 |
هرهفته, 13:00-14:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
150-07-25
|
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن
|
2 |
هرهفته, 10:00-11:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
023-07-75
|
بهداشت و بازرسی گوشت
|
3 |
هرهفته, 08:00-12:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
023-07-75
|
بهداشت و بازرسی گوشت
|
3 |
هرهفته, 14:00-15:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
154-07-75
|
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن
|
2 |
هرهفته, 13:00-15:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
165-07-75
|
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی
|
2 |
هرهفته, 13:00-15:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
206-07-75
|
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته
|
3 |
هرهفته, 10:00-12:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |